• 0628521010
  • slimingstudio@yahoo.com

Kako skinuti celulit za 7 dana

KAKO-SKINUTI-CELULIT-ZA-7-DANA-1-

Kako skinuti celulit za 7 dana No ratings yet.

Kako skinuti celulit za 7 dana ? Postoji li nesto sto mozete uciniti da se brzo resite celulita?
Od krema protiv celulita, suvih cetkica do penastih valjaka, postoji puno proizvoda koji tvrde da brzo uklanjaju CELULIT rupice na bedrima i zadnjici. Evo istine Kako skinuti celulit za 7 dana.
Zahvaljujuci odeci koja prikriva, sve vise i vise zena prihvata takozvane “nesavrsenosti”, ukljucujuci strije, oziljke i celulit. Zguzvana teksturu u obliku sira koja moze preci na bedra, zadnjicu i stomak nemora da se sakriva. Jednostavno mozete da je se resite

Kako skinuti celulit za 7 dana

Svi smo za prihvatanje tela upravo onakvim kakvo jeste, ali ukoliko stanje moze da se popravi treba raditi na tome.

Sta uzrokuje i kako nastaje celulit ?

Imate celulit ? U dobrom ste društvu: oko 90% zena ga ima u nekom trenutku svog zivota. Iako je neverovatno cest, postoje mnogi mitovi o celulitu. Uorkos onome sto ste procitali, celulit nije uzrokovan toksinima u vasem telu.Takodje nije nuzno znak da ste van forme. Istina je da mozete biti supermodel ili super tonirani instruktor , a na bokovima jos uvek imate malo celulita.

KAKO SKINUTI CELULIT ZA 7 DANA 2Takodje istina je: Celulit može biti delom genetski. “Ako vasa mama i druge zene u vasoj porodici imaju celulit, verojatno cete i vi dobiti celulit”. Takodje je daleko verovatnije da ce pogoditi zene pre nego muškarce. Ne samo da imamo tendenciju da nosimo vise masti u podrucijima sklonim celulitu, poput kukova i bedara, vec imamo i manje cvrsto vezno tkivo, koje se naziva fascia, a koje kozu cini zategnutom.

 

Kako se resiti celulita

Celulit definitivno nije seksi. Ali, odrzavanje zdravog nacina zivota moze biti od pomoci da celulit postane manje uocljiv. Puno vode, zdrava ishrana i vezbe su dobar pocetak.
Ako promene nacina zivota ne pomazu, posavetujte se strucnim licem. Oni mogu dati odgovor Kako skinuti celulit za 7 dana  i smanjiti nagomilavanje masnog tkiva koje uzrokuje celulit.
Provereno najefikasnije za celulit je kombinacija VACUSTEP-a sa anticelulit tretmanima.

ANTICELULIT PAKET br 1.= 20 VACUSTEP + 20 ULTRAKONTUR TRETMANA

Sta jos mozete uraditi za celulit:

-Nanesite kofeinske kreme
“Kreme koje sadrze kofein dehidrirat ce kozu smanjujuci sadrzaj vode u masnim celijama, smanjujuci na taj nacin izgled celulita

-Povecajte unos antioksidanata
Verovatno vec stavljate antioksidante na lice (posebno ako koristite vitamin C u serumu), ali oni vam mogu doneti korist od glave do pete. “Kreme s antioksidansima smanjuju slobodne radikale, koji ostecuju kozu.” Vitamini A, C i E, kao i sipak, seme grozdja ili zeleni caj su dobar izbor.

-Posegnite za retinolom
Retinol kao anti age proizvod moze pomoci Kako skinuti celulit . I ima velike anticelulit prednosti. Retinol pomaze u stvaranju novog kolagena. Ucinit će kozu debljom i kvalitetnijom.

Please rate this

NEBOJSA

Leave your message

16 − 5 =

Pozovi
Kako do nas