• 0628521010
  • slimingstudio@yahoo.com

NAJBRZE MRSAVLJENJE ULTRAKONTUR AMADIVA LYBRA

ZANAJBRZE MRSAVLJENJE

NAJBRZE MRSAVLJENJE ! Lybra ultrakontur uredjaj za oblikovanje tela 3u1 zamenjuje ultrazvucnu kavitaciju, limfnu drenazu i fizicku aktivnost . Istovremeno se moze tretirati celo telo npr: ruke, stomak i noge. Sve to u jednom tretmanu!

Aparat ULTRAKONTUR AMADIVA LYBRA najnovije generacije za:

  1. Najbrze Mrsavljenje
  2. Ciljani gubitak masnoce
  3. Smanjenje obima i oblikovanje tela
  4. Aktivaciju metabolizma lipida
  5. Jacanje misica
  6. Zatezanje i prociscavanje tkiva
  7. Aktivaciju limfnog sistema
  8. Uklanjanje  celulita

 

 

NAJNOVIJE ZA NAJBRZE MRSAVLJENJE

ZA NAJBRZE MRSAVLJENJE NOGU I ZADNJICE

 

REZULTAT NAJBRZE MRSAVLJENJE

Za vecinu klijenata, smanjenje velicine do 4 cm merljivo je nakon prve aplikacije. Najbrze mrsavlje i Topljenje masti ULTRAZVUKOM i LASEROM. Zatim  tacne i brojne promene vibracija pruzaju ciljanu i selektivnu stimulaciju misica. I aktiviraju daleko vise misicnih vlakana nego sto bi to bilo moguce kroz normalne sportske aktivnosti.

 

Najbrze mrsavljenje S kombinacijom ultrazvuka, infracrvenog svetla i neuromuskularne stimulacije Lybra ultrakontur je jedinstven uredjaj . Ova nova metoda visoke tehnologije kombinuje terapiju mrsavljenja, drenazu, oblikovanje i tretman celulita, pomazuci telu da ostvari svoje najbolje i potpun osjecaj blagostanja.

 

 

FUNKCIJE

Sa svojih 24 specijalnih programa i 16 posebnih diskova, Lybra omogucava odabir optimalnog programa. Tako svaki klijent dobija tretman skrojen prema njegovim potrebama za brz i trajan uspeh.

 

Pre prvog tretmana, radi se merenje bioimpedence za odredjivanje sadrzaja masnoce, vode i misica. To je vazno kako bi se mogao kontrolisati uspeh gubitka masti i izgradnje misica. Kada dobijemo osnovne podatke o klijentu aparat sam preporucuje tretmane i broj sesija za postizanje zeljenog rezultata. Programi traju izmedju 30-50min.

ELEKTROSTIMULACIJE ZA NAJBRZE MRSAVLJENJE

NAJBRZE MRSAVLJENJE

KAKO RADI

Pozitivanim ucinkom infracrvenog zracenja i neuromuskularne stimulacije kao i posebnim tretmanom koncepta Lybre postizu se senzacionalni rezultati! Kombinovanjem ultrazvuka, infracrvene i neuromuskularne stimulacije, istovremeno mozete dobiti misice. Povecati limfnu drenazu, smanjiti obim, smanjiti masnoce i smanjiti celulit u razlicitim fazama. Infracrvena aplikacija stimulira masne celije da otpustaju masne kiseline i stoga se smanjuju. Uz mikro masiranje i lokalnu proizvodnju topline, takodje se postize poboljsanje cirkulacije krvi.Masnoce se ovom metodom tope i eliminisu.

Najnovije naucne studije, npr. na Lower Saxony Academy of Photomedicine i Health Education u Wennigsenu kod Hannovera. Pokazali su da ovaj postupak moze znacajno smanjiti telesne masnoce , povecati misicnu masu i preoblikovati telo u najkracem vremenskom roku.

KOME JE NAMENJEN

Tretman ULTRAKONTUR LYBRA je namenjen svima onima koji zele da preoblikuju svoje telo. Namenjen je osobama sa viskom kilograma, kao i onima koji imaju visak samo na odredjenim delovima tela. Npr nadlaktice, stomak, bokovi, butine, zadnjica, listovi… Kao i onima koji nemaju visak kilograma zele da se zategnu!

 

Sliming Studio

Please rate this

Paketi za mrsavljenje POPUST !
product image
Ocena Korisnika
4.5 based on 18 votes
Mrsavljenje
ULTRAKONTUR
Ime Tretmana
NAJBRZE MRSAVLJENJE
Cena
Din 2000
Aktuelno
Available in Stock
Pozovi
Kako do nas