• 0628521010
  • slimingstudio@yahoo.com

NAJBRZE SKIDANJE CELULITA

NAJNOVIJE ZA skidanje celulita

Skidanje celulita? Nakon 8 godina uspesnog poslovanja mozemo reci da za nas nema tajni u oblasti skidanje celulita i viska kilograma. Sve metode  za skidanje celulita i viska kilograma koje su odobrene i naucno dokazane smo probali.

Poceli smo medju prvima sa Power Plate-om, kavitacijom, vacum drenazom, Lpg tretmanom, radiotalasnim liftingom, rucnim masazama, elektrostimulacijom. A zatim nastavili sa Vacustepom, mezoterapijom, akusticnim talasima, laserom. Raznim termo, hirdo i svetlosnim terapijama, zatim fotobiomodulacijom…

Sada mozemo da se pohvalimo i jedinstvenim aparatom. Koji daje fantasticne rezultate za  celulit, smanjenje obima , mrsavljenje, zatezanje koze i jacanje misica. I to sve u jednom tretmanu. To je kombinacija tri terapije. Istovremeno se tope masnoce i efikasno skidanje celulita ultrazukom, i laserom, a uz pomoc elektrostimulacije misica vrsi se drenaza. Posebno kreirane elektrode toniraju misic i “vajaju” telo. U toku jednog tretmana moze se istovremeno tretirati vise regija. Najcesce su to nadlaktice, stomak, bokovi, zadnjica , butine i listovi.

Tretman je prijatan. A rezultat se vidi vec nakon prvog dolaska.

Uz ovaj tretman nije neophodna fizicka aktivnost, tako da je idealan za one kojima vezbanje i nije omiljeno. Ukoliko ipak zelite da vezbate tretman Ultrakontur Lybra se odlicno kombinuje i sa Power Plate-om i sa Vacu Stepom. I sa ostalim tretmanima i sastavni je deo nasih popularnih paketa za mrsavljenje i  celulit.

Pravi nacin da se borite protiv upornog celulita su Ultrakontur Lybra Amadiva tretmani. Programi su specijalno razvijeni da se dostigne maksimum smanjenja obima problematicnih zona zenskog tela . Vec u prvih deset tretmana mozete uzivati u vidljivom uspehu.

 

Najpopularniji  paketi  za skidanje celulita:

 

Anticelulit osnovni paket*

AMQAT+plan ishrane+20 VacuStep=13.000din

Anticelulit Prokaire*:

20 VacuStep+ 20 Prokaire= 20.000 din

Anticelulit Ultra*:

AMQAT+plan ishrane+ 20 Ultrakontur=30.000 din

 

Najbolje za skidanje celulita Anticelulit Best*:

AMQAT+plan ishrane+20 VacuStep+20Ultrakontur= 40.000din

Sliming Studio

Pozovi
Kako do nas