• 0628521010
  • slimingstudio@yahoo.com

Power Plate Trening

POWER PLATE TRENING ZA CELULIT

Power Plate Trening je najbolji izbor  Ako zelite Preoblikovati svoje telo, postati fit, biti zdravi osjecati se izvrsno MORATE VEZBATI !

Bas kao i vazduh koji disete, vase telo treba vezbu. I trebate porbati Power Plate Trening koji je tako dalekosezan. Da naucnici tek pocinju otkrivati neke od neverovatnih ucinaka koje ima Power Plate Trening na nase telo.

Jeste li znali, ta vezba zapravo moze reprogramirati vas DNK?

I dok mislite da fizicka neaktivnost , ne nanosi stetu, nedostatak Fizicke aktivnosti moze promijeniti vasu DNK – ali nepovoljno !

Stavljajući na stranu sve komplikacije i zdravstvene razloge za vezbanje, Power Plate Trening nudi prednosti koje dijete jednostavno ne mogu. Power Plate vam omogucava da ubrzate svoj metabolizam i pretvorite svoje telo u masinu za mlazno sagorevanje masnog tkiva. Power Plate  gradi misice na mestima koja zelite, poboljsava oblik tela i daje vam cvrstu, zategnuto telo. Dijeta, s druge strane, ne obecava cčvrsto telo – mozete izgubiti tezinu ali jos uvijek biti mekani !

I naravno, u sprezi s ishranom, Power Plate Trening  ubrzava celi proces gubitka tezine, a ko to ne zeli?

PAKETI ZA MRAVLJENJE – POPUST ! 

Osnovni plan Power Plate Trening traje izmedju 4 i 12 nedelja, zavisno od tezini koju zelite izgubiti. Sledite ovaj Nutricionisticki Plan zdrave ishrane  i vezbajte. Zdrava ishrane znaci da cete jesti pravu hranu u pravim kolicinama u pravom trenutku. I moci cete sagoreti barem 1-2 kg masnog tkiva svake nedelje.

Power Plate Trening sa planom ishrane

Power plate plan za mrsavljenje

Power Plate Trening  Rezultati

Pozitivan uticaj Power Plate  na ljudsko telo je vrlo sirok. Sva istrazivanja i studije su potvrdile da Power Plate ima pozitivan ucinak na. Povecanje snage misica, povecanje izdrzljivosti , povecnje mobilnost, okretnost, stabilnost.  Povecan protok krvi, pojacan transport kiseonika u ciljanim tkivima, izbacivanje  stetnih toksina iz tela. Smanjuje mogucnost pojave celulita,  povecane potrosnje energije,  dovodi do smanjene masti. Klinicka ispitivanja su pokazala da Power Plate vrlo pozitivno utice na  bolesnike koji boluju od osteoporoze. Kao i rehabilitaciju nakon nekih povreda i operacija. Ovo je samo deo od pogodnosti koje nudi Power Plate

Zasto je vazno da ostanete fizicki aktivni ?

A ako ne ostanete fizicki aktivni, pocnete gube misicnu masu i  oko 40. godine. Kao posledica gubitka misicne mase  sagorevace te mnogo manje masti. Mozete  kriviti  “somatopause” – metabolicko usporavanje i pad proizvodnje hormona rasta (HGH) kao sto je starost. Kada telo ne dobije dovoljno vezbanja kako starite, viscelarne masti se mogu graditit u abdomenu. To se moze desiti ako imate visak kilograma ali i na normalnu tezinu. Visceralne  masnoce negativno uticu na sveukupno zdravlje i kvalitet zivota. I to su daleko, najgore masti  na vasem telu , koje doprinose:

Gojaznost, Gubitak energije Ubrzano starenje Gubitak  misicnog tonusa. Povecana masnih naslaga

Dijabetes Visok  pritisak …….. Infarkt itd…

 

Sliming Studio

Please rate this

Leave your message

two + 10 =

Pozovi
Kako do nas