Anticelulit paket fast 20 dana

Paket za Brzo Uklanjanje Celulita

 ANTICELULIT PAKET FAST 20 DANA sadrzi : AMQAT + Plan ishrane + 20 VacuStep tretmana
Celulit je nocna mora za najveci broj zena. Celulitu su jednako sklone zene i sa viskom i bez viska kilograma, i mlade devojke i zene u godinama. Sa celulitom se stalno mora voditi borba i to na vise frontova.

Prvo je adekvatna ishrana. O ishrani i raznim dijetama protiv celulita prica se na svakom koraku ali najispravnije od svega je ishrana prilagodjena vama. A to cemo postici nakon sto analizom utvrdimo koji su to nedostatci u vasem organizmu. I na osnovu specijalnog kompjuterskog programa izradimo vas plan ishrane. Celulit se „hrani’ namirnicma koje zakiseljavaju organizam i tako postaje sve veci. Uvodimo bazne namirnice pravilno kombinovane u vas rezim ishrane i tako napadamo celulit iznutra.

Drugi i treci vid borbe su fizicka aktivnost i anticelulit tretmani. Vacu Step kombinuje u jedno i aktivnost i vacum kao anticelulit tretman . Prvi rezultati se postizu u ovoj seriji od 20 tretmana. Ali ukoliko je vas celulit u 3 i 4 fazi potrebno je produziti terapiju. 20 dolazaka je rasporedjeno na 5 puta nedeljno , u 4 nedelje.

Anticelulit Paket

 NEDELJNI
DVE NEDELJE:

MESECNI PAKETI:

ANTICELULIT PAKET OSNOVNI
OSNOVNI PLUS
FIT MAMA PLUS
SLIMING FAST
PAKET ZA ZATEZANJE
ANTICELULIT PAKET PLUS

Celulit: Uzroci, lecenje i prevencija

ANTICELULIT PAKET DIJETA BANOVO BRDO
ANTICELULIT PAKET POPUST

Celulit je zbog izgleda takodje poznat kao Narandzina kora,Svajcarski sir, Fenomen Madraca. I zagorcava zivot 80 do 90 posto zena.
Obicno se pojavljuje na zanjicu i bokove, ali moze se pojaviti i na drugim podrucjima.
Celulit se javlja usled toga sto masne naslage guraju vezivno tkivo ispod koze.

Celulit se moze pojaviti i kod muskarce , ali je cesci kod zena, zbog razlicitih raspodela masnoce, misica i vezivnog tkiva.

Mnogobrojni tretmani su dostupni , ali ucinak jedino ima Vacu Step , Kavitacija, Shock Wave. Sto je i naucno i medicinski potvrdjeno. Za brzo uklanjanje Celulita Preporucujemo Anticeluit Paket Fast !

Dijeta koja ima nizak procenat masnoce, prestanak pusenja i aktivan nacin zivota moze smanjiti incidenciju celulita.

Uzroci i Faktori rizika

Tacan uzrok celulita je nepoznat, ali cini se da proizlazi iz interakcije izmedju vezivnog tkiva u dermisu. Sloju koji se nalazi ispod povrsine koze i sloja masti koja je upravo ispod njega.

Kod zena, masne celije i vezivno tkivo u ovom sloju su postavljeni okomito u bliku O.

Kod muskaraca, masne celije i vezivno tkivo ima X strukturu. Sto moze objasniti zasto je manje verovatno da ce imati celulit nego zene.

Ovo su neki drugi Faktori povezani s pojavom celulita.

Hormonski Faktori i dob

Hormoni igraju vaznu ulogu u razvoju celulita. Estrogen, Insulin, Noradrenalin, Hormoni Stitnjace i Prolaktin. Deo su postupka proizvodnje celulita.

Jedna teorija je da se Estrogen kod zena smanjuje kao se priblizavaju menopauzi. Protok krvi u vezivno tkivo ispod koze takodje se smanjuje. A smanjena cirkulacija je glavni uslov da se celulit pojavi.  A da ga efikasno i brzo uklonite treba vam dobar Anricelulit Paket .
Smanjena cirkulacija znaci manje kiseonika u tom podrucju sto rezultira nizom proizvodnjom kolagena. Masne stanice takodje se povecavaju kako pada nivo Estrogena.

Kako masno tkivo ispod koze prolazi kroz oslabljenjo vezivno tkivo, dolazi do poznatog uticaja dimplinga. To povecava vidljivost celulita.

Geneticki Faktor

Odredjeni geni su potrebni za razvoj celulita. Geneticki faktori mogu biti povezani s brzinom metabolizma osobe, raspodelom masnoce ispod koze… To moze uticati na mogucnost razvoja celulita.

Vezbanje i ishrana mogu smanjiti pojavu celulita.

Ljudi koji jedu previse masnoca, ugljikohidrata i soli i premalo vlakana, verovatno ce imati vece kolicine celulita.

Celulit vise preovladava kod pusaca, onih koji ne vezbaju i onih koji sede ili stoje na jednom mestu dugo vremena.

Nosenje uskog donjeg rublja moze ograniciti protok krvi i to moze dopridneti formiranju celulita.

Anticelulit paket Fast Popust -50%!

 

Paketi za mrsavljenje POPUST !
product image
Ocena Korisnika
5 based on 2 votes
Mrsavljenje
PAKETI ZA CELULIT
Ime Tretmana
ANTICELULIT PAKET FAST
Cena
din 16.000
Aktuelno
Available in Stock

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Scroll to Top
Pozovi
Kako do nas