Anticelulit Paket Plus

CELULIT DIJETA

BRZO UKLANJANJE CELULITA UZ ANTICELULIT PAKET PLUS AMQAT+ Plan Ishrane + 20 Vacu Step + 4 Ultrazvucne Kavitacije + 20 Celos Pro tretmana
Pravilna ishrana i adekvatna fizicka aktivnost je osnova u borbi protiv celulita. Celulit nece sam nestati i ako se prepustite bice sve gore. Zdrave namirnice nisu ni komplikovne za pripremu , ni bljutave, a ni skupe. Samo je potrebno pravilno ih kombinovati i znati koju kolicinu da konzumirate. A to cete znati nakon AMQAT i detaljnog plana ishrane.

Naucno je dokazano da je Vacu Step jedan od najboljih nacina da pobedite Celulit. U kombinaciji sa Kavitacijom i elektrostimulacijom Celos Pro rezultat je neizostavan. To je kombinacija vise metoda: Vacuma, Ultrazvuka i Struja koje doslovno unistavaju celulit. Kao i svi anticelulit tretmani i ovi se rade intenzivno- 5 puta nedeljno. Preporuka je piti i cajeve od listova maslacka ili koprive koji podspesuju izbacivanje masnih maslaga i toksina iz organizma.

OSTALI PAKETI ;
PAKET ZA MRSANJE NEDELJNI
DVE NEDELJE:

MESECNI PAKETI:
OSNOVNI
OSNOVNI PLUS
FIT MAMA PLUS
SLIMING FAST
PAKET ZA ZATEZANJE
MESECNI PAKET ZA OBLIKOVANJE I ZATEZANJE
ANTICELULIT PAKET FAST 20 DANA

Celulit

Stepen ozbiljnosti celulita, objavljen u 2009, rangira stanje pomocu tri stepena:

  1.  Blagi Celulit : Postoji “narandzina-kora” , Celulit se vidi povrsinski prilikom stiskanja koze…
  2. Umjereni Celulit : Postoji izmedju 5 i 9 srednje dubokih udubljenja, izgled “svajcarsko sira”, a koza izgleda umereno deformisana .
  3. Teski oblik Celulita : Postoji izgled “madraca”, s 10 ili vise dubokih udubljenja, a koza je ozbiljno deformisana .

 Za Lecenje i uklanjanje Celulita  Predlozeno je Nekoliko Terapija

VacuStep je Najefikasniji Tretman za Celulit !

Ultrazvucna Kavitacija razbija i unistava masnocu, i Efikasno uklanja Celulit.

Nekoliko tretmana akusticnim talasima moze pomoci u lecenju celulita.
Americka akademija dermatologije (AAD) pregledala je niz tehnika. Koje bi mogle biti uspesne u smanjenju izgleda celulita i razbijanje vezivnog tkiva ispod povrsine koze.

UKLANJENJE CELULITA
UKLANJANJE CELULITA   JE NAJBRZE UZ ANTICELULIT PAKET PLUS!

Lasersko lecenje moze poboljsati stanje celulita. Takodje moze zategnuti kozu povecanjem proizvodnje kolagena. Zategnuta koza moze smanjiti vidljivost celulita .

Vaku Step.  Vakumom se efikasno uklanja celulita.

Karboxi terapija ukljucuje umetanje gasa ugljen dioksida pod kozu. Nuspojave ukljucuju modrice i nelagodu nakon postupka, ali moze ukloniti celulit.

Endermologia ukljucuje duboku masazu sa usisavacem koji podize kozu. Americka uprava za hranu i lekove (FDA) odobrila je to kao sigurnu metodu. Ali nema dovoljno dokaza da to funkcionise, kazu u AAD.
Redukcije celulita koja ukljucuje pokrivanje pogodjenog podrucja s posebnim blatom ili glinom. A zatim se umotava u plastiku prije pustanja elektrostimulacije. Nije dokazano da je ucinkovita.

Radioterapija nastoji smanjiti celulit grejanjem, ali svi rezultati su kratkorocni.

Liposukcija s laserom uklanja male kolicine masti, ali to moze dodatno pogorsati dimpling. Istrazivanja jos nisu pokazala da smanjuje celulit.

Tehnike koje AAD ne preporucuje ukljucuju Kriolipolizu, koja zamrzava masnocu, Mezoterapiju, sto ukljucuje ubrizgavanje mjesavine razne smese pod kozu.

Lekovi i kreme PROTIV CELULITA

Predlozeni su neki lekovi i kreme jer deluju na masno tkivo.

Kofein dehidrira stanice, cineci Celulit manje vidljivim. To se mora primjenjivati ​​svakodnevno.

Retinol moze smanjiti vidljivost celulita zadebljanjem koze. Potrebno je najmanje 6 meseci da biste videli rezultate. Vazno je prvo uraditi test, jer neki ljudi imaju nus pojave , poput poromena srcanog ritma !

Neki istrazivaci predloziu upotrebu lekova koji mogu poboljsati metabolizam stanica i cirkulaciju, ali one nisu testirane ni dokazano ucinkovite.

Alternativna resenja

Alternativne ili dodatne terapije ukljucuju kofein, ekstrakt sjemenki grozdza ili gingko biloba. Ovi agensi se primenjuju topikalno, oralno i injekcijom, ali niti jedan od njih nije naucno dokazano ucinkovita.

Liposukcija i dijete ne uklanjaju celulit, jer ne utiecu na strukturu vezivnog tkiva.

Medjutim, smanjenje masnoce ce znaciti manje masti za guranje potkoznog tkiva. Zdrava, i uravnotezna ishrana i vezbanje mogu  smanjiti pojavu celulita.

Pregledom raznih studija o delotvornosti razlicitih tehnika iz 2015. godine. Pokazalo se da postupci nisu funkcionalni ili je metodologija istrazivanja bila manjkava.

Iz tog razloga, sve savete i recepte sa interneta i slicno, treba uzeti i s oprezom.

 

Leave a Reply

Scroll to Top
Pozovi
Kako do nas