ANTICELULIT TRETMAN OZONOM

ANTICELULIT TRETMAN OZONOM 2

ANTICELULIT TRETMAN OZONOM ! Kad cujemo „ozon“, vecina nas pomisli na zastitu koju nam nudi od UV zračenja od sunceve svetlosti. Medjutim, njeni blagotvorni ucinci siroko su poznati u kozmetologiji, gde se koristi u specijalizovanim tretmanima. Preciznije, ima protiv upalno i snazno antioksidativno delovanje, a njegova sposobnost ubrzavanja metabolizma celija cini ga vaznim saveznikom u postizanju mladolikog, podmladjenog izgleda.

ANTICELULIT TRETMAN OZONOM

Ozonska terapija se primjenjuje na licu, nudeci kozi svezinu i sjaj. U kombinaciji s kozmetičkim proizvodima koji se koriste u lecenju. Uredjaj za proizvodnju ozona pretvara okolni kiseonik u hemijski aktivniji oblik, ozon (O3).

Njegova najvaznija svojstva koja nudi kozi su: sterilizacija, pH ravnoteza, izbeljivanje, ucvrscivanje i sjaj.
Tretman ozonom – posebno je poznat po poboljsanju mikrocirkulacije, oksigenacije i sndbevanja celija kiseonikom. Ozon je bezbojni gas koji se sastoji od tri atoma kisika. Koristi se kao alternativna terapija za poboljsanje unosa i upotrebe za kiseonikom u telu i za aktiviranje imunoloskog sustava.

ANTICELULIT-TRETMAN-OZONOMV-2-
U medicini se ozon terapija koristi za dezinfekciju i lijecenje bolesti suzbijajuci bakterije, viruse, gljivice, ..
U medicini je pronađeno da je ozon terapija korisna na vise nacina. Kada je prvi put koristen prije vise od 150 godina, trebalo je dezinfikovati i leciiti bolesti.

Za vrijeme Prvog svetskog rata njegova primena na rane pokazala je ne samo njegovu sposobnost dezinfekcije, vec i pomaganje protoka krvi i protivupalno

Kasnije se pokazalo da je to koristan tretman za osobe s HIV-om prije nego što su farmaceutski lijekovi bili dostupni.
Danas se koristi za lecenje: infekcija, poremecaja cirkulacije, virusnih bolesti, reumatizam i artritis, celulit, bore, akne, opustenu kozu, staracke fleke,..

ANTICELULIT TRETMAN OZONOM Aparat koji koristimo u studiju je kombinacija : OZONA, LASERA, IR svetla i AKUSTICNIH TALASA.

Daje neverovatne rezultate za lice i telo i to:

-uklanja celulit, zateze kozu , smanjuje bore i akne na licu
-zateze i smanjuje bore na vratu i dekolteu,
smanjuje obim i zateze kozu nadlaktica
-smanjuje masne naslage i celulit na stomaku, butinama i zadnjici
-prokrvljuje kozu celog tela i snadbeva ga kiseonikom
Tretman je prijatan, bez nus pojava. Traje 30 minuta po regiji. Rezultati su vidljivi odmah.

ANTICELULIT TRETMAN OZONOM Cena jednog tretmana je 3.000din.

Na paket od vise tretmana odobravamo popust.