Brazilska Guza VEZBE ZA POVECANJE ZADNJICE

BRAZILSKA GUZa 5

Brazilska Guza,  Kao sto svi znamo da smo svi blagosloveni razlicitim tipovima tela. Neki mogu pomisliti na losu genetiku, ali generalno sve je u vasim rukama. Prihvatite gradju koju ste dobili u nasledje i napravite najbolje od nje sto mozete.
Hajde da radimo s onim sto imate i pretvorite zadnjicu u vas najseksepilniji i najomiljeniji deo tela!

BRAZILSKA GUZA – KAKO POVECATI RAVNU GUZU!

Izdvojili sam za vas neke od najucinkovitijih dokazanih vezbi za izgradnju zadnjice. Svaki dan kada je vreme da trenirate svoje lepo telo odaberite tri vezbe s donjeg popisa. Doslednost je apsolutno kljucna za rezultat.

vezbe za guzu 3

Vezbe za guzu sa opterecenjem

1. Cucanj s opterecenjem

Cucnjevi su izvrstan i proveren nacin treninga za gluteus maximus . Mozete dodati otpor izvodeci ih dok drzite bucice u rukama ili sa sipkom preko ramena. Krenite sa manjim tezinama.

Promenom sirine stopala promenit cete naglasak vezbe. Sto su bliza vasa stopala, to će vise raditi prednji deo butina.Kako stopala vise odmicete, vise cete osecati vezbu u bokovima i zadnjici. Uvek bi trebali raditi vezbe pod nadzorom.

Ako idete u teretanu, sprave mogu biti laksi nacin od cucnjeva sa sipkom i napada istu regiju.

Cucanj na Power Plate je daleko najdelotvorniji. Jer se angazuje 95% misicnih vlakana. U odnosu na tradicionalni trening gde se angazuje od 20-40% stedite vreme i imacete brzi rezultat.

2. Iskorak sa bucicama – Brazilska Guza

Takodje je delotvorniji ako se radi na Power Plate. Drzite dva bucice uz bok vaseg tela. Ispruzite jednu nogu napred i stojte tako da imate dobru ravnotezu. Spustite se u poziciju iskoraka ,a bucice podignite iznad glave. Vezba se ponavlja , prvo sa jednom a onda sa drugom nogom.

3. Karlicni most

BRAZILSKA GUZA KARLICNI MOST
4. Vezbe sa tegicima na nogama.

BRAZILSKA GUZA 2

Elektrostimulacija Misica

Ukoliko niste ljubitelj vezbi , onda je resenje elektrostimulacija misica.
Na zadnjicu se postave elektrode i aparat imitira kontrakciju misica.
Tretman traje izmedju 30-40min , a najbolje je odraditi seriju od 10 tretmana , svaki dan.

U nekim slucajevima potrebno je ponoviti seriju.
Cena 10 tretmana je 10.000 din.