Celulit

ZA CELULIT

Celulit nece sam nestati i ako se prepustite bice sve gore. Zdrave namirnice nisu ni komplikovne za pripremu , ni bljutave, a ni skupe. Samo je potrebno pravilno ih kombinovati i znati koju kolicinu da konzumirate. A to cete znati nakon AMQAT i detaljnog plana ishrane. Naucno je dokazano da je VacuStep jedan od najboljih nacina da pobedite celulit. U kombinaciji sa kavitacijom Prokaire rezultat je neizostavan.

Champion Gold Medal with Red Ribbon Icon Sign First Place Collection Set Isolated on Transparent Background. Vector Illustration.

SlimingStudio
POPOVIC
KLASIK PAKET ZA CELULIT

Klasik anticelulit paket sadrzi : AMQAT + plan ishrane + 20 VacuStep —12.000 din

FAST PAKET ZA CELULIT

Fast anticelulit  paket sadrzi ”: AMQAT + plan ishrane + 20 VacuStep + 4 Kavitacije — 16.000 din

FULL PAKET ZA CELULIT

Full anticelulit paket sadrzi : AMQAT + plan ishrane + 20 VacuStep + 4 Kavitacije + 20 Ultra conture Amadiva Lybra Cena : 22.000 din

PLUS PAKET ZA CELULIT

Anticelulit Paket Plus  sadrzi  :  AMQAT + Plan Ishrane + 20 Vacu Step + 4 Ultrazvucne Kavitacije + 20 Prokaire  tretmana

NEDELNJI PAKETI ZA CELULIT

  • 1 x Kavitacija + 3 x Limfna drenaza + 3 x Power Plate— 3.500 din

  • 1 x Kavitacija + 5 x VcauStep— 3.500 din

KAKO SE RESITI CELULITA – NARANDZINE KORE ?

Najbrzi i najefikasniji nacin da se  resite celulita je VacuStep  Nemacka  tehnologija specijalno razvijena za problem narandzine kore i svih oblika celulita kod zena !!!

Celulit imaju  gojazne zene , i vrlo mrsave. One koje su rodile nekoliko dece i vrlo mlade, tinejdzerke. I ako  postoje neki, cak i među dermatolozma koji nas tese da je celulit  samo kozmeticka mana. Mi znamo da po svaku cenu zelite vratiti glatku koze , cvrsto telo. I to je  vrlo dobro, jer prije cemo djelovati, i vise cemo imati izgleda za pobedu. Postoji nekoliko stadijuma celulita. Dobra nega, pravilna ishrana i dobra doza treninga na Power Plate ili VacuStep-u. Moze uciniti  da uspete eliminisati celulit u pocetnoj fazi. A pogotovo da sprecite  razvoj koze “madraca-duseka “, koji se ne mogu otkloniti  cak ni specijaliziovani  tretmani u estetskoj medicini. Dakle na posao!

Zakazite Anticelulit tretman

tel. 062 852 1010

Ako zelite da se oslobodite Celulita treba delovati odlucno i sistemski. Mozete koristiti kreme za celulit, ishranu, vebanje i anticeluli masaza, ali najbolji rezultati, medjutim, ce pruziti profesionalni tretmani kao sto su, VacuStep, Kavitacija, trening na Power Plate. Mislim da ne postoji zena koja zna sta je celulit. Nije ni cudo. Prema poslednjim istrazivanjima, vise od 90 posto zena u civilizovanim zemljama ima koru narandze celulit. Bez obzira na gradju ili dob.

Tretman za Celulit

Sta je celulit ?

Celulit se obicno definise ka narandzina kora koja se najcesce pojavljuje na butinama i zadnjici. U pocetku je primetan samo kad se koza pritisne na primer kad se noge prekrste, ali ako se pusti da se razvija postaje vidljiv sve vreme i firmiraju se udubljenja i rupice na povrsini koze .

Celulit moze biti razlicit na dodir. Neke zene tvrde da je tvrd, hladan i vrlo bolan kad se pritisne ili masira. Druge ga opisuju kao sundjer ili testo. Veliki broj zena ima istovremeno obe vrste celulita. Ali izgled celulita nije ono sto stvarno odredjuje njegovu prirodu ili tip celulita, vec je to ono sto se dogadja ispod koze.

Do skoro popularna teorija sta je celulit glasila je da celulit izazivaju toksini iz alkohola , kofein, nikotin, crveno meso , te da se ovi toksini koje organizam ne moze da obradi potiskuju i deponuju u masne zalihe. Kako ove zalihe bivaju sve punije toksini pocinju da ispupcuju kozu stvarakuci rupiuce i kvrzice i dovode do pojave celulita.

Zaista postoji naucna osnova za ovu teoriju zasto nastaje celulit. Organizam zaista potiskuje toksine sa kojima ne moze da izadje na kraj u masne zalihe . Ali se ne radi o manjim toksinima poput kofeina , crvrnog mesa … koje on skladisti na ovaj nacin , vec je rec o vecim toksinima kao sto su teski metali, pesticidi iz zagadjenog vazduha ili hrane . Zato medicina nije zaista verovala u ovu teoriju jer kofein ,alkohol, crveno meso konzumiraju i muskarci moglo bi se reci i u monogo vecoj kolicini pa ipak nemaju celulit.

Konacan odgovor na ovo pitanje dobijen je 1998 godine kada su naucnici sa Njijorskog univerziteta detaljno isitali izorke celulita i utvrdili da u njima nema kofeina nikotina … i da se radi o isto masnom tkivu koje se nalazi svuda po telu. Daljim naucni istrazivanje dosli su do zakljucka da je proble u gradji koze kod zena koja se razlikuje od gradje koze kod muskaraca. Sto objasnjava zasto muskarci ne pate od celulita.

Zasto zene imaju celulit a muskarci ne ?

Muskarci i zene imaju bitno razlicitu strukturu koze.  Zenska koza sadrzi „masne dzepove“.Vezivno tkivo ili pregrade, izmedju tih dzepova “SEPTE” su povezani vertikalno. Oni se u osnovi nalaze ispod epiderma. Dakle, kad  masne celije rastu, jedino mesto za masne dzepove je da se  prosire-na gore. U muskoj kozi, vezivno tkivo je u obliku kruga ( dijagonalno uz kozu ), sto cini da se uvecane masne celije prosiruju u razlicitim smerovima. Umesto samo gore. Ti dzepovi masti su veci kod zena nego kod muskaraca, sto znaci da oni vrse veci pritisak kada su puni. I na kraju dermis je deblji kod muskaraca pa se neravnine u vidu celulita ne bi ni primetile.  Zakljucak je da muskarci imaju mnogo vise srece kad je u pitanju celulit, ali ne ocajavajte, nego krenite u akciju !

Kako slobodni radikali uticu na celulit ?

Slobodni radikali predstavljaju jedinjenja koja nastaju u nasem organizmu kada smo izlozeni toksinima duvana, alkohola, pesticida … pa cak i nekim naizgled bezazlenim sastojcima hrane kao sto su masti i secer. Problem kod slobodnih radikala je taj sto njima nedostaje jedan elektron i da bi postali potpuni moraju da ga ukradu nege u organizmu. Kad to urade napadaju i ostecuju celije . I ako slobodni radikali mogu da napadnu i ostete bilo koju celiju u organizmu izgleda da imaju osebnu sklonost ka celijama kolagena i elestina koji predstavljaju gornje slojeve koze. Sto moze da dovede do toga da se  celulit pogorsa i bude uocljivi.

Kako je septa sastavljena od kolagena slobodni radikali ce je napasti  direktno. To cini septu tvrdjom i manje elasticnom dovodeci do skracivanja vlakana i njihovo povlacenje na povrsinu koze. Da bi stvari bile gore cim nas organizam pokusa da popravi stetu na scenu stup drugi vazan okidac za celulit .

 

SlimingStudio POPOVIC

 

Ako ti je cilj da uklonis celulit, smršaš sigurno i zdravo, onda ti savetujemo da koristiš SlimingStudio POPOVIC pakete i plan ishrane protiv celulita !!!

 

Losa cirkulacija pogoduje razvoju celulita !

Ovaj drugi okidac za pojavu celulita predstavlja usporenu cirkulaciju i limfni sistem koji je neucinkovit. Oba ova sistema cesto stagniraju u predelu bedara i butina, u ovim pdorucjima oba sistema imaju tezak zadatak i kad su uslovi idealni a to je da teku na gore. Ako tome dodamo cinjenicu da vecina nas ima posaso koji zahteva celodnevo sedenje sto znaci da su noge i bedra zgnjecene u stolicama po celi dan i u krevetima po celu noc. Takodje nezaboravimo i losu stranu mode koju mnogi od nas prate i provode po celi dan u uskim i neudobnim farmerkama , stegnuiti kaisevima donjim vesem … Iz ovoga gore recenog se lako moze zakljuciti da nas krvni i limfni sistem cirkulacije ima izuzetno tezak posao koji mi dodatno otezavamo svojim ponasanjem.

Cim su lisene kiseonika zbog slabe cirkulacije  celije u kozi zvane fibroblasti koje inace cine zdravo tkivo koze, otezano funkcionisu . I kad budu pozane da poprave ostecenji kolagen u septi umesto da stvaraju tanka zdrava vlakna oni prave zadebljala deformisana vlakna.

Ako je limfna cirkulacija slaba , limfna tecnost se takodje strdnjava stvarajuci zadebljana vlakna savoje strane koja se spajaju sa septom ispod koze .

Ova dva procesa stvaraju zadeblajnja koja jace pritiskaju masnocu  primoravajuci je da se izboci jos vise i cini da celulit bude jos jace izrazen.

Uzroci celulita ?

Vec smo razmotrirli sta se dogadja ispod koze gde nastaje celulit, ali je podjednako vazno shvatiti sta pokrece ovaj proces. Nakon primene naseg sesto nedeljnog plana i paketa za unistavanja celulita , treba da izbegavate i ove okidace ili ce se celulit ponovo pojaviti.

Da li je starosna dob uzrok celulita?

I ako celulit moze da se pojavi u bilo koje doba posle puberteta, dosta je cesci posle tridesete godine zivota. Po navrsavanju tridesete gonine zivota obicno imate prosecno 6 kg vise masnoce sto dovodi do pojave celulita. Starenje isto tako predstavlja okidac  za istanjivanje gornjeg sloja koze koji prekriva subkutis. Cineci uspupcenu masnocu jos uocljivijom. Na kraju kako starimo vlakna kolagena pocinju da se stvrdnjavaju . To znaci da septa koja povezuje kozu za misic ispod nje pocinje da se skracuje i koza se povlaci na dole sto uzrokuje celulit koji je jos vise izrazen.

Zivot u sedecem polozaju da li je uzrok pojave celulita?

Svaki element nastanka celulita je uzokovan neaktivnoscu. Na primer sto se manje krecete manje kalorija ce te sagoreti i veci su izgledi da cete dobit na tezini. Sto je jedan od preduslova za nastanak celulita.

Neaktivnost isto tako usporava cirkulaciju. Kad vezbamo jacamo srcani misic sto je uslov za dobru cirkulaciju. Kad je cirkulacija losa nastaje celulit.

Problem je jos gori za limfu koja nema pumpu koja bi je poslala kroz sistem . Umesto toga limfni sistem  se potpuno oslanja na misicnu kotrakciju i ako se dovoljno i redovno ne krecete limfni sistem ce da se uspori i stagnira. Sto takodje dovodi do pojave celulita .

Da li pusenje uzrokuje celulit?

I ako niko jos nije sproveo konacno istrazivanje  veliki su izgledi da pusenje ima znacajan uticaj na nastanak celulita. Pusenje izaziva masovno nastajanje slobodnih radikala . Takodje pusenje je okidac za proizvodnju telesnih enzima nazvanih MMP  (matriks metaloproteini) koji seckaju kolagena vlakna i dovode do istanjivanja koze  a cim se to desi celulit postaje izrazito vidljiv. Takodje pusenje smanjuje kolicinu vitamina c u organizmu koji je od sustinske vaznosti za stvaranje kolagena.

Koji toksini uzrokuju cellulit?

Postoji nekolicina veoma uobicajenih navika koje mogu da doprinesu celulitu, preterana kolicina alkohola, kofeina, i jedenja premasne i slatke hrane. I ako mozda nije ispravno reci da ove stvari prouzrokuju celulit tako sto zacepljuju masne celije svojim ostacima, to ne znaci da one nisu umesane u njegovo formiranje. Sve gore navedene stvari obrazuju slobodne radikale i predstavljaju okidac za stres limfnog sistema. Isto tako unistavaju neke vasne vitamine i minerale potrebne za neposredno sagorevanje masti. Na primer soljica kafe povlaci 6mg kalcijuma iz vasih zaliha..

Kako utice suncanje na celulit?

Najneprijatnija cinjenica u borbi protiv celulita je da bi suncanje jedna od nekoliko stvari koje maskiraju rupice celulita zapravo moglo da doprinese stvaranju celulita.  U jeku leta potrebno je samo cetiri minuta izlaganja suncu za pocetak ostecenja kolagena i elastinskih vlakana ispod koze . I bas kao efekti starenja i pusenja istanjuje kozu iznad subkutisa i cini celulit jos uocljivijim. Istovremeno preterano izlaganje suncu dovodi do dehidriranja koze a celuli je jos uocljiviji na bas isusenoj kozi, to dovodi do daljeg istanjivanja i gubitka elasticnosti.

Kako dehidracija moze da dovede do pojave celulita?

Dehidracija prouzrokuje da sporije razmisljamo, cini nas podloznim glavoboljama, losem raspolozenju, i utice na nase telo da pocne da zadrzava sto vise tecnosti. Jedan od najcescih uzroka zadrzavanja tecnosti a samim tim i pojave celulita – jeste dehidracija. Treba da pijete dosta vode kako bi vase telo oslobadjalo vodu koju skladisti. Dobra vest je da to ne mora da bude samo voda – blagi caj, sok od pomorandze, mleko i svi dijetetski napitci bez kofeina. Potrudite se da to bude osam casa tecnosti dnevno.

Nepodnosenje odredjene hrane moze da dovede do celulita?

Ovo se javlja kada organizam gubi sposobnost varenja odredjene vrste hrane. To znaci da se hrana u sistemu zadrzava duze nego sto bi trebalo i dovodi do fermentacije i ispujava organizam toksicnim supstancama. Organizam reaguje tako sto pokusava da razlozi toksine vodom, a to moze da dovede do pojave celulita. Najcesca netolerantnost na hranu odnosi se na psenicne i mlecne proizvode. Simptomi su glavobolja, nadimanje i obamrlost nakon jedenja problematicne hrane. Ovi simptomi nestaju ako nekoliko dana ne jedete problematicnu hranu. Takodje mozete dobiti i do dva kilograma tezine u jednom danu ukoliko jedete puno problematicne hrane uzokovano zadrzavanjem tecnosti jer organizam pokusava da razlozi toksine.

Da li hormoni uticu na pojavu celulita?

Cesto se navodi da izlaganje zenskom hormonu estrogenu moze da dovede do pojave celulita. Postoji mnogo razloga za to : celulit se obicno ne pojavljueje sve do puberteta kada estrogen stupa na scenu ; celulit se moze pogorsati tokom trudnoce li menopauze kada estrogen izmice kontroli ; estrogen ima tendenciju pospesivanja zadrzavanja tecnosti i skladistenja masnoce. Medjutim postoji i tvrdnja da celulit ne nastaje samo zbog prisustva estrogena vec zbog odsustva testesterona. Testesteron dovodi do jacih i cvrscih vezivnih vlakana ispod koze sto umanjuje mogucnost pojave celulita. Nepozeljno je povecati nivo testosterona  u zenskom organizmu, ali mozete smanjiti unos estrogena tako sto cete odrzavati manju tezinu posto masno tkivo zapravo utice na nivo estrogena.

Kako stres utice na celulit?

Istrazivanja su pokazala da stres moze da dovede do pojave celulita. Kad ste pod stresom misici u vasem telu su napeti pogotovo na ledjima i vratu. To blokira protok limfe. Uz to stres je glavni uzrok gojenja. Ne samo da vam je tad prijatno dok jedete vec se istovremeno povecava nivo hormona zvanog kortizol koji predstavlja glavni stimulator apetita Kortizol takodje utice na abdominalne celije da budu sklonije prikuplajnu masnoce. U koliko imate veci broj kilograma u srednjim godinama ili celulit na stomaku onda je sigurno stres uzrok toga.

Najefikasniji anticelulit tretman je VacuStep u kombinaciji sa:
Kavitacijom, Power Plate-om i anticelulit planom ishrane

Vacu Vtep za mrsavljenje posle porodjaja

Postoji mnogo nacina za borbu protiv narandzine kore Celulita oni su najefikasniji kada se primenjuju kombinovano i sistemski. Sama krema cak i ako kosta citavo bogastvo nije dovoljna. Tajna uspeha u borbi sa narandzinom korom lezi u upornosti i promeni nacina zivota . Zašto  nase bake nisu ni znale  sta je celulit. Zato sto nisu provele vecinu vremena sedeci ispred TV-a ili u automobilu. Razvoj narandzine kore promovise lenj, nacin zivota. Ako celi dan sedite za kompjuterom, a umor i stres “lecite” kafom cokoladom ili cipsom, nemojte biti iznenadjeni sto se vase telo oseca zapostavljeno i nema privlacan izgled. Da pobedite celulit, morate delovati na mnogim poljima. Promena u prehrambenim navikama, adekvatna fizicka aktivnost (VacuStep i Power Plate). I pravilni izbor kozmetickih tretmana (ultrazvucna kavitacija) su najvazniji. Ako odvojite dnevno samo pola sata ,​​mozete računati na uspeh.

HRANA PODOBNA ZA STVARANJE CELULITA

Dijeta je sjajan lek za celulit ali isto tako moze biti i glavni uzrocnik tog probolema. Dok mnoge namirnice imaju sposobnost da nam ucine dobro, druge mogu prouzrokovati zadrzavanje tecnosti, ostecenje koze, slabu cirkulaciju pa cak i spori, slab protok limfe.

Ocigledno su to namirnice koje bi trebalo da izbacite potpuno ili bar znacajno da umanjite njihov unos za vreme sprovodjenja dijete za celulit.

Evo njih sedam sa vrha liste  koje najvise pogoduju za stvaranje celulita: 

1. SECER POGODUJE ZA STVARANJE CELULITA

Imajuci u vidu da se secer obicno nalazi upakovan unutar veoma masne,  visokokaloricne hrane, naucnici na drzavnom univerziutetu u Bafalu otkrili su da se iznnos slobodnih radikala u vasem organizmu povecava za 140 posto nakon jedenja 300 kcal secera.

Ova vest nije losa samo za kolagen, vec secer utice na stvrdnjavanje kolagena cineci da se septa povlaci sa koze a masnoca postane jos uocljivija. Ovo stvrdnjavanje moze takodje da se dogodi i u arterijama i drugim  krvnim sudovima i uspori cirkulaciju.

Pokusajte da konzumiranje slatke hrane svedete na najmanju mogucu meru. 

2. ZASICENE MASTI POGODUJU ZA STVARANJE CELULITA

Ako zelite salo jedite masno. Zasicene masti (koje se nalaze u mesu, puteru i punomasnim mlecnim proizvodima) i masti iz povrca nazvaneprenosive ili vodonicne masti (otkrivene u margarinu i  premazima)  udvostrucuju nivo slobodnih radikala gotovo momentalno.

Nastojte da odrzite unosmasti u vasoj dijeti ispod 30 posto od vaseg dnevnog energetskog unosa, uz ne vise od 10 posto zasicenih masti. 

3. PRERADJENI UGLJNI HIDRATI TAKODJE POGODUJU CELULITU

Nalaze se u belom seceru, brasnu, pirincu, testenini i hlebu.

Oni predstavljaju glavni deo dijete za vecinu nas, ali bi isto tako mogli da pokrenu dobitak tezine.

Precisceni ugljeni hidrati prouzrokuju iznenadno preplavljivanje glukozom, secerom koje nam treba za gorivo da udje u nase  sisteme.  Organizam pokusava da izbalansira stvari opustajuci insulin, koji gura glukozu u masne zalihe organizma.

Ovo neprekidno klacenje prouzrokuje da neki ljudi (moguce i 25% od nas) postanu manje osetljivi na insulin sto ce reci da organizam treba da proizvede vise da bi postigao rezultate – povecavajuci iznos masti koji skladistimo.

U cilju izbegavanja ovih efekata, iskljucute deo preradjene hrane i okrenite se njihovim neprecradjenim verzijama – to znaci smedji pirinac, integralna testenina, razani i crni hleb ili ovseni kolac i ovsene pahuljice. 

4. PSENICA POGODUJE ZA CELULIT

Nepodnosenje – INTOLERANCIJA hrane moze izazvati celulit, a psenica jeste jedan od najgorih krivaca.

Glavni razlog je to sto se netolerantnost na hranu pojavljuje kada ste previse izlozeni toj hrani a psenica se nalazi u hlebu testenini, pici, kolacima, keksu i tortama, a takodje predstavlja i  uobicajeni aditiv u hrani (u kockama za supe, gotovim sosovima,I kobasicama).

Uz taj problem, danasnja psenica sadrzi visoke nivoe prirodnih hemikalija nazvanih lektinima, a a mnoge vrste lektina zapravo jesu otrovne za nase telo. 

5.KOFEIN KONZUMIRAN U VECOJ KOLICINI UTICE NA POJAVU CELULITA

U vecini planova u borbi protiv celulita kofein je potpuno izbacen – ali ipak on u malim kolicinama pospesuje  cirkulaciju i ubrzava metabolizam.  Ipak ako konzumirate vise od jedne soljice, ova ravnoteza se menja i arterije pocinju da se ukrucuju, usporavajuci cirkulaciju.

Povrh toga, ubrzanje metablizma moglo bi da postane problem jer narasta vasa potreba za secernim poslasticama, posto velike doze kofeina izazivaju iznenadne uspone i padove nivoa  secera u krvi.

Nastojte da svedete unos najednu soljicu caja,kafe ilikole na svaka 3 sata, ali ne vise od 2 ili 3 dnevno. 

6.ALKOHOL MOZE DA POSPESI STVARANJE CELULITA

U manjim dozama alkohol siri krvne sudove i razredjuje krv.  Medjutim nakon jednog pica ovo se menja i  nivoi mastiu krvi pocinju da rastu usporavajuci cirkulaciju.

Alkohol istiovremeno stvara veliki broj slobodnih radikala u sistemu i  povisuje nivo estrogena  (sto moze dovesti do zadrzavanja tecnosti).

Konacno, alkohol iskljucuje sistem u stomaku koji vam omogucava apsorpciju vitamina, ukljucujuci sagorevace masti kao sto su vitamin C, cink i kalcijum. 

7.SLANA HRANA DOVODI DO POJAVE CELULITA

Nivoima tecnosti u nasem organizmu rukovode dva minerala: natrijum i kalijum.

Kada su ova dva minerala u ravnotezi takodje je izbalansiran nivo tecnosti u nasem organizmu, ali oni su cesto neuravnotezeni.

Veci deo nas jede isuvise soli iz cipsa , kikirikija, slanine i gotovih jela, a kada se to dogodi, organizam pokusava da je razredi tako sto zadrzava tecnost u tkivima, doprinoseci problemima celulita.

Svetska zdravstvena organizacija preporucuje da ne jedemo vise od 5g soli (natrijuma) dnevno.  

Celulit Tretmani Iskustva Nasih Klijenata

Jelena T. 21.01.2016 12:47

Moj veciti problem je celulit.Varira od zaprepascujuceg ,pa do vidljivog. Koristila sam sve moguce kreme i anticelulit masaze i nisam bila zadovoljna. A onda sam listala po netu anticelulit tretmane i tako dosla do Sliming Studija Popovic. Pozvala sam i evo me tu sam vec 2 meseca i rezulatat je odlican. Mada na pocetku istina moj celulit je bio grozan. A onda su mi objasnili da je to samo faza i nakon cega sledi poboljsanje i stvarno je tako. Najgore je bilo u drugoj nedelji… A onda sve bolje i bolje—Inace radim Vacustep , a skoro smo ubacili i PRO3SON -neverovatan aparat.i to je to…Moja topla preporuka.

Ivana Tomic 20.06.2016 08:43

I moj problem je celulit i voda.. Noge su mi pune vode,od sedenja neaktivnostii… Ja sam za Sliming studio cula od koleginice sa posla. Zena se toliko transformisala -na bolje , i kune se u studio Popovic, da sam i ja odlucila da krenem . Iskreno nisam bila optimista , jer ja uvek nesto zapocnem pa stanem , a i lenja sam. Medjutim atmosfera je toliko prijatna,da evo proslo je 6 nedelja dolazim 5 ili 4 puta nedeljno. A da to i ne osecam.-nije mitesko. A noge to je tek za pohvalu, tako su se lepo zategle, ne zadrzavam vodu, ledja me ne bole,- fenomenalno. Radim na Vacustepu i povremeno akusticne talase – pro3.

Hvala1

Ana Lecic 08.12.2014 14:46

Dobitna kombinacija za celulit po meni je. Power plate+ celos +limfna drenaza + neke specijalne kremice.  Koje mi nanose u Sliming studiju…

Anita 20.01.2015 16:56

Svake godine krajem januara krenem sa anticelulit tretmanima u Sliming studiju Popovic,pa tako je i ove 2015.god. Power plate+ celos pro i moje noge su spremene za prve suncane zrake!

Kaca 22.01.2015 08:33

Neznam sta mi je bio veci problem , otecene noge ili celulit, ?

Samo znam da sam kavitacijom , celosom i nekim kremicama u studiju skoro resila problem.

Jovana 25.05.2015 10:53

Za mene je kavitacija i celos odlicna kombinacija. Svake godine pred leto izboksujem po jedan mesec i celulita nema.. (iskreno ja ga nemam previse.) Ali ovo mi je bolje od masaza.

Sneza 28.05.2015 16:28

Vec posle 5 termina u VACUSTEP-u vidim promene na butinama. Celulit je nekako bolji. Nemam problema sa otecenim nogama, imam osecaj da mi se popravila cirkulacija. Prvi trening mi je bio malo naporan , posto dugo nisam vezbala. Sad je sve ok.

Bojana 15.06.2015 17:45

Posle 15 treninga na vacu stepu rezulatati su neverovatni. Koza je bez Celulita i tako lepa  glatka, nemam cvrge po nogama, a osecam se mnogo bolje. Sigurno cu nasataviti sa vacu stepom i zimi..

Ana 26.06.2015 20:28

Jako sam zadovoljna rezultatima u VACUSTEP-u. Za celulit ne postoji nista bolje!

Snezana 26.06.2015 20:29

Probala ANTICELULIT PAKET FULL i prezadovoljna!

Teodra 02.09.2015 11:04

Imala sam problem sa celulitom-bio je povrsinski.Posle 20 termina na VACUSTEPU i zdrave ishrane celulit mi se potpuno sklonio. Nisam mogla da verujem.Sada sam pocela da radim power plate.Videcete posle 20 termina zaboravicete na celulit

Desa 20.10.2016 17:11

Kombinacija Vacu step i Proker je najbolja za moj celulit. Nakon 3 nedelje videla sam znatno poboljsanje , a sad u 6-oj stanje je odlicno. Imala sam trecu fazu celulita.

Maja 07.12.2016 09:18

Oduvek sam imala problemA sa celulitom i oduvek idem na anticelulit masaze i oduvek mi see celulit video. Kada mi se maserka razbolela odlucila sam da potrazim nesto novo i tako nasla Sliming studio i tretman Protri son. I zaista sam zadovoljna. Promenila sam navike i sto je najbitnije sada vezbam na Power Plate, radim povremeno Pro3 i celulit je pod kontrolom.

Anja 12.01.2017 12:24

Do sad za celulit mi se najbolje pokazao vacustep. Noge su mi lagane a stomak ravan.Na pocetku mi je bilo naporno,ali sad je ok.

Bilja 12.01.2017 12:31

I meni je vakum super za celilit ali jemalo dosadan.Prelazim na power plate.

Ali cu na leto ipak da se vratim vacustepu- moj celulit ga ne podnosi.

Jaca 27.06.2017 21:08

Prokaire i vacum su moja preporuka za celulit. Prvih 7 dana je bilo tesko i celulit mi je izasao na povrsinu. Ali posle se smanjivao i sad nakon mesec dana je super

Maja 29.09.2016 10:04

Probala sam gore navedenu kombinaciju pre mora i stvarno daje rezultat.20 vacustep u kombinaciji sa ishranom i Pro3son sa ampulama .Odlicno! Ako se zapustim do sledece godine pred more, znam sta cu…Sliming studio.

Dana 29.09.2016 14:50

Kako ukloniti celulit-lako. Promena rezima ishrane, dosta vode i vezbe, vezbe , vezbe…. Meni sa Plate pokazao kao najbolji!

Bilja 27.06.2017 21:05

Nakon 35 treninga u vacustepu celulit je skoro nestao.Zadovoljna sam.

Share

View Comments