Cenovnik

SlimingStudio POPOVIC – CENOVNIK

Power Plate trening Cena 12 treninga. Popust 50% Cena: 6.000 din

Power Plate je vrhunska sprava za vezbanje . Specijalno je dizajnirana za astronaute , a zbog vrhunskih rezulatata koji se postizu vezbanjem dobila je siroku primenu. Vezbanje na Power Plate aktivira se 100% misicnih vlakana, standardnim vezbanje angazuje oko 40% . Treninzi su individualni , licni trener .

Kavitacija, regije po izboru : stomaka , nogu , ruku itd Popust 50% ! Cena: 1.500 din

Ukoliko imate viska na stomaku ( POSLE PORODJA , CARSKOG REZA ). I ne pomazu vam ni vezbe ni dijete onda je vreme za kavitaciju. Vi lezite bocno dok se sondom ultrazvucne kavitacije prelazi preko stomaka. Ono sto mozete osetiti tokom tretmana je blago peckanje. Ne ostavlja nikakve tragove i vrlo je komforna metoda. Skidanje stomaka je brzo i Najcesce se gubi oko 2-4 cm po tretmanu.

VacuStep 20 tretmana za celulit i mrsavljenje Cena: 10.000 din

VacuStep smanjuje obim i oblikuje bokove, trbuh, zadnjicu i noge. U vrlo kratkom vremenu ogroman gubitak obima i izvanredno smanjenje cak vrlo tvrdoglavog celulita. U tim problematicnim podrucjima koja su otporna na bilo kakave vezbe i tretmene rezultat ce bit vidljiv i merljiv.

Prokaire efikasan anticelulit tretman Cena: 1.000 din

Najnoviji Tretman Protiv Celulita
Najefikasniji i najprijatniji tretman protiv celulita je Prokaire Promoitalia. Jedinstvena kombinacija AIR terapije,TERMO, KRIO ,AROMA i HIDRO terapije. Protok vazduha visokog pritiska koji emituje PROKAIRE u sporim talasima:
povecava oksigenaciju tkiva
ostvaruje ritmicku masazu
eliminise visak tecnosti-reaktivira celijske funkcije.

Mezoterapija bez igle Pro3Son Cena: 3.000 din

Mezoterapija se vrsi Bez igle sa trenutno najboljim aparatom PRO3SON sinergijska tehnologija koja dovodi do neposrednog terapijskog delovanja kroz:
Akusticni talasi
Ozon rasprsivac
Infracrvene zrake
Povrsnski diodni laser
Specificni aktivni principi (jedinstvene formulacije).

Amadiva Lybra ultrakontur stimulacija misica 10 tretmna Cena: 15.000 din

Elektrostimulacijom se jaca, oblikuje i tonira misic, smanjuje celulit i zateze koza. Tretman je bezbolan, siguran (odobrila ga je FDA) i veoma prijatan. Tratmani se rade svaki dan . U jednom ciklusu radi se 10-15 tretmana. Ukoliko je potrebno, ponavlja se jos jedna serija nakon pauze 2-3 dana.

Podizanje zadnjice 10 tretmana Cena: 10.000 din

Privlacna zadnjica zahteva puno vise od obicnih cucnjeva i iskoraka . Misic zadnjice Maximus je najveci misic u telu, a takodje je jedan od najjacih te zahteva poseban pristup. Zadnjica ce rasti i podizati se brze ako odaberemo pravi tretman za nju. Najbolji nacin da se to ostvari je elektrostimulacija misica. Zadnjica ce rasti i podizati se brze ako odaberemo pravi tretman za nju. Najbolji nacin da se to ostvari je elektrostimulacija misica.

Epilacija Nausnica Cena: 500 din

To je potpuno bezbedna i bezbolna metoda kojom se uspesno mozete resiti nezeljenih dlacica za samo nekoliko tretmana. Najnovija tehnologija sa vazdusim i vodenim hladjenjem omogucava da tretman prodje komforno.

Epilacija Lica cena: 1.500 din

Usled raznih hormonskih poremecaja i terapija , sve cesce zena ima problema sa zulufima, bradom i nausnicama. O dnosno sa celim licem sem podrucija oko ociju. Epilacijom se uspesno uklanjaju te dlacice. Na tretman doci sa obrijanim dlakama (takodje se mogu skinuti i depil kremom ili makazicama). Dlake ne smiju biti duze od 2mm. Lice treba da bude cisto bez sminke, kreme… da bi svetlost koju emituje IPL mogla da prodre do folikula dlake.

Epilacija Brade cena: 1.000 din

Dlake na bradi cest su toliko jake da morate svaki drugi dan da ih cupate. Da bi resile tu muku krenite na epilaciju. Tretman traje minut, nema nus pojava, bezbolan je i jedino sto mozete da osetite je blago peckanje. Tretman je potrebno ponoviti nekoliko puta, u medjuvremenu dlacice se ne smiju cupati iz korena. Laserski snop unistava koren dlake trajno i temeljno.

Epilacija Pazuha cena: 1.500 din

Najvise pitanja u vezi sa bezbednosti se postavlja za epilaciju pazuha. Da li sme da se radi ,da li je bezbedno po zlezde? Ono sto mozemo da kazemo je tretman je potpuno bezbedan. Pulsirajuce svetlo koje se u vidu laserskog snopa usmeruje prema kozi. Ispod koze se pretvara u toplotu i unistava folikul dlake. Nema nikakvog ostecenja ni potkoznog tkiva ni koze. Idealno je obrijati dlake dan pre dolazka na tretma Ne stavljati dezodorans.

Epilacija Ruku Cena: 3.500 din

Ruke su kao i lice tokom cele godine izlozene pogledima i tudjim i vasim. Pa ako ste dlakomrzac nije ni cudno sto ste se opredelili za epilaciju ruku. Za razliku od depilacije gde morate da gajite dlake. Epilacija vec posle dva tretmana znatno ih proredjuje i te koje rastu su tanje i rastu sporije.

Epilacija Nogu Cena: 7.000 din

Nekada je epilacja , pogotovo nogu, bila luksuz , a sada je dostupna. Pre tretmana odredjujemo tip koze, stepen maljavosti, i podesavamo parametre prema dobijnom stanju. Koza treba da bude cista i obrijana. Noge su velika i zahtevna regija te tretman traje oko 1h.

Epilacija Intimne regije cena: 3.000 din

Razni nacini uklanjanja dlacica sa ove regije su vrlo neprijatni i cesto su praceni osipom i crvenilom. A vrlo cesto se desava da kada dlaka krene da raste, ustvari urasta. To je veoma neprijatno , bolno i moze izazvati velike komplikacije. Jedini efikasan nacin trajnog uklanjanja je epilacija. Tretman je bezbolan i traje 10-ak minuta.

Epilacija Celog Tela Cena: 14.000 din

Udobnost i komfor za klijenta !  Waxing, elektroliza, pa cak i brijanje moze biti tezak tretman, koji dovode do nelagode i iritacije koze. Elektroliza i depilacije posebno moze biti vrlo bolna i treba biti strpljiv za stalno ponavljanje postupaka. IPL tretmani su znatno udobniji bez iritacije kože. IPL podrzava aktivno hladjenje u rucici, koja cuva povrsinu kože daje udoban osećaj tokom postupaka epilacije.

Nedeljni Paket za Mrsavljenje Cena: 3.500 din

Program detoksikacije organizma + 3 Treninga Power Plate + Ultrazvucna Kavitacija + lipolaser +elektrostimulacija misica. U prvoj nedelji krecemo sa ciscenjem tela od toksina. Plan ishrane u prvoj nedelji sadzi dosta svezeg povrca, male kolicine voca i belancevine.

Paket za Mrsavljenje za dve nedelje Cena: 7000 din

Plan isharane + 6 Power Plate + 2 Ultrazvucne Kavitacije +2 lipolasera + 2 elektrostimulacije misica.
Paket od dve nedelje pocinjemo sa AMQAT kompletnom analizom tela. Analiza nam daje podatke o stanju organizma , i neophodne parametre vezane za gojaznost. Metabolizam masti, stanje vitamina, minerala, secera u krvi… Na osnovu analize kompjuterski izradjujemo plan ishrane.

Paket za Mrsavljenje Osnovni cena: 10.000 din

AMQAT + Plan ishrane + 12 Power Plate treninga . Osnovni paket je mesecni paket i traje 4 nedelje po 3 dolazka. Na prvom dolazku radimo AMQAT i dogovaramo se oko plana ishrane. Pri izradi plana uvazavamo i vase zahteve oko npr. Broja obroka, namirnica koje volite a koje ne da jedete, ili jednostavno koje su vam dostupnije.

Paket za Mrsavljenje osnovni plus Cena: 13.000 din

AMQAT + Plan Ishrane + 12 Power Plate + 2 kavitacije + 2 lipolasera + 2 elektrostimulacije misica. Da bi mrsavljenje bilo uspesno svaki klijent ima plan ishrane izradjen samo za njega. Cilj je kvalitetno gubljenje kilograma: da se skine masnoca, zadrze i zategnu misici, i naravno da se rezultat odrzi. Zato je potreban adekvatan plan ishrane u kome su zastupljeni i ugljeni hidrati i belancevine i masti.

Paket za mrsavljenje Fit Mama Cena: 15.000 din

AMQAT + Plan ishrane + 12 Power Plate +  4 Ultrakontur tretmana. Paket je osmisljen za potrebe mama nakon porodjaja. Lokalizovane masne naslage najcesce su na stomaku , bokovima i butinama. One zele brz povratak na staru kilazu , ali nemaju mnogo vremena, premorene su … Naravno da se mnoge zene i devojke pronalaze u ovom opisu. Iako nisu mame i naravno da paket vazi i za njih.

Paket za mrsavljenje Sliming Fast cena: 25.000 din

AMQAT+Plan Ishrane+ 20 Vacu Step + 12 Power Plate +8 ultrakontur tretmana. Kao i sto samo ime kaze , ovaj paket je za brze i naravno kvalitetne rezultate. Plan ishrane izradjen prema vasim potrebama, sa zdravim i kvalitetnim namirnicama . Treninzi u Vacu Step kapsuli daju fenomenalne rezultate na delovima tela koji su posebno skloni gojenju. Sustina je poboljsanoj cirkulaciji koja obnavlja potkozno tkivo i zateze kozu. Vacu Step je najbolji nacin da se oslobodite masnih naslaga i celulita, i problema sa zadrzavanje tecnosti.

Paket za zatezanje i oblikovanje tela Cena: 22.000 din

12 Power Plate + 12 ultrakontur tretman. Ukoliko nemate mnogo ili uopste viska kilograma, a zelite da se zategnete, oblikujete misice, podignete zadnjicu ovo je za vas. O Power Plate su ispricane mnoge pohvalne price i hvalospevi i svaka je na svom mestu. Ko pocne da vezba na Power Plate tesko se vraca u teretanu i na ostale vidove vezbanja

Mesecni paket oblikovanje i zatezanje Cenovnik: 13.000 din

12 Power Plate + 4 Ultrazvucne Kavitacije+ 4 Limfne Drenaze + 8 Celos Pro tretmana. Vas problem je par kilograma vise, ne krecete se dovoljno. A hranite se moze se reci zdravo i cilj vam je da skinete tih par kiograma i da se zategnete. Onda je ovaj program za vas. Ultrazvucna Kavitacija je tretman kojim se doslovno razbijaju masne naslage sa kriticnih zona. Najcesce se tretiraju stomak, bokovi, zadnjica, butine, potkolenice i nadlaktice.

Anticelulit osnovni paket za 20 dana Cena: 12.000 din

AMQAT + Plan ishrane + 20 Vacu Step tretmana. Celulit je nocna mora za najveci broj zena. Celulitu su jednako sklone zene i sa viskom i bez viska kilograma, i mlade devojke i zene u godinama. Sa celulitom se stalno mora voditi borba i to na vise frontova. Prvo je adekvatna ishrana. O ishrani i raznim dijetama protiv celulita prica se na svakom koraku ali najispravnije od svega je ishrana prilagodjena vama.

Anticelulit full paket Cena: 33.000 din

AMQAT+ Plan Ishrane + 20 Vacu Step +20 ultrakontur tretmana. Pravilna ishrana i adekvatna fizicka aktivnost je osnova u borbi protiv celulita. Celulit nece sam nestati i ako se prepustite bice sve gore. Zdrave namirnice nisu ni komplikovne za pripremu , ni bljutave, a ni skupe. Samo je potrebno pravilno ih kombinovati i znati koju kolicinu da konzumirate

Nutricionisticki pregled i dijeta – Plan ishrane cena: 4.500 din

Cak ni sa mukotrpnim fizickim treninzima necete imati uspeha. Ako to ne prati odgovarajuci rezim ishrane. Za dobre rezultate neophodno je da se za svakog pojedinca ponaosob napravi dijeta – plan ishrane individualno. Ne postoje dva identična organizma ili metabolizma. Svako ima svoje navike od ustajanja, spavanja, redovnog posla, ishrane pa do fizičkih aktivnosti. Dugoročno nam je cilj da se kilogrami izgube ali ni ne vraćaju.

Kvantna analiza AMQAT – Analiza Gradje tela Cena: 1.500 din

Bez vadjenja krvi, zracenja i neprijatnih ispitivanja jednostavno drzeci senzor sondu na dlanu. Za samo nekoliko minuta dobija se kompletna analiza tela. Brzina metablizma , bazalni metabolizam, Vitamini, minerali, Aminokiseline. Gojaznost ,Fizicko stanje , Endokrini sistem, Imuni sistem, Kardio-vaskularni sistem , Funkcija jetre. Funkcije zeludca i creva , Zuc ,Pankreas , Bubrezi ,Pluca, Secer u krvi, gustina kosti , Toksini , Alergeni. Na osnovu analiza se daje plan za korigovanje životnih navika (ishrana, sport, suplementi…)

Share

View Comments