Dijeta Plan Ishrane

Kompjuterska izrada DIJETA – plana ishrane !!!
Ne postoje dva identicna organizma ili metabolizma. Svako ima svoje navike od ustajanja, spavanja, redovnog posla, ishrane pa do fizickih aktivnosti. S tim u vezi, svaki pacijent dolazi na konsultacije sa odredjenim stepenom zdravstvenog stanja koje treba korigovati.

Izrada Dijeta – Plan ishrane

Mrsavite zdravo,

Svaka ispravna navika koju usvojite moze vam pomoci u terapiji mrsavljenja. Ali sve one zajedno ne mogu nista da urade ako se dijeta ne uradi prema brzini vaseg metabolizma. Cak ni sa mukotrpnim fizickim treninzima necete imati uspeha ako to ne prati odgovarajuca Dijeta.  Za dobre rezultate neophodno je da se za svakog pojedinca ponaosob napravi dijeta -plan ishrane individualno. Dugorocno nam je cilj da se kilogrami izgube ali ni ne vracaju.

Svaki je organizam poseban !

Ne postoje dva identicna organizma ili metabolizma. Svako ima svoje navike od ustajanja, spavanja, redovnog posla, ishrane pa do fizickih aktivnosti. S tim u vezi, svaki pacijent dolazi na konsultacije sa odredjenim stepenom zdravstvenog stanja koje treba korigovati. Nakon detaljnog pregleda, informacija o uobicajenim aktivnostima i razgovora sa pacijentima. Izradjujemo plan ishrane -Dijeta prilagodjen bas njemu. Trudimo se da Dijeta ne bude rigorozan i da se ipak na meniju nadje hrana koju osoba voli. Ali pak uz pravilno kombinovanje i odgovarajuce kolicine. Osnovno pravilo je da broj kalorija nikako ne treba da padne ispod nivoa bazalnog metabolizma. Vec da bude uskladjen sa potrosnjom pojedinca u toku dana.

Vazno je znati !

Ako se dijetom unese znacajno manje kalorija od preporucenog nivoa. Dolazi do usporavanja metaboliza kao i odbrambenog mehanizma tela i rezultati izostaju. Nikako ne smemo gubiti misicnu masu, sto moze dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema. Vec raditi na sintezi nove i odrzavanja postojece. Izbalansirana ishrana ( Dijeta ) znaci snabdevanje organizma vaznim materijama a uz to poštujuci poznate mehanizme naseg tela, kao sto su varenje, apsorbcija produkata, vremena lipolize i lipogeneze i sl.

Zasto izabrati nas studio ?

U SlimingStudiu radimo AMQAT analizu tela, metodu koja na najsavremeniji nacin, koristeci tehnologiju baziranu na kvantnoj medicini uz koriscenje magnetne rezonance meri frekfencije i bioelektro impulse vaseg tela. Parametre koje dobijemo unosimo u poseban profesionalni kompjuterski program. Gde pored unesenih ostalih analiza (tezina, visina…) dobijamo individualni rezultat za svakog pojedinca. Utvrdjujemo BMI, procenat masti, stanje misica i kostane gustine kao i stanje viscelarne masti. Na osnovu toga se radi individualana Dijeta i detaljan plan ishrane koji preporuci kompjuter. A uz eventualne korekcije u dogovoru sa klijentom .

Nutricionisticki Pregled

Nutricionisticki pregled u nasem studiju je precizna dijagnostika putem AMQAT aparata. Pored uobicajenih parametara BMI, procenat masti, misica, vode u organizmu. Dobijemo i stanje celokupnog organizma , pocev od vrednosti svakog vitamina i menerala.  Zatim , aminokiselina, nivo secera u krvi , trigliceride, holesterol, kardiovaskularnog sistema, preko jetre bubrega, zuci… Sve parametre koje smo dobili analizom uzimamo u obzir prilikom izrade jelovnika (Dijeta). Te je tako svaki jelovnik  ( Dijeta ) individualan, prilagodjen svakom pojedincu. Nakon tako dobijenih rezultata imamo jasnu sliku o nutritivnim potrebama klijenta. Dajemo savete o fizickoj aktivnosti i suplementima. I dogovaramo se o izradi plana ishrane ( Dijeta ).

Sliming Studio Popovic

Tel. 062 852 1010

email: slimingstudio@yahoo.com

Udbinska 28

Banovo Brdo/ Beograd

Rado vreme: Ponedeljak-Petak  od 10h – 20h

Dijeta – Plan Ishrane Iskustva Nasih Klijenata

Tanja Lazic-Milanovic 19.09.2014 20:43

Ovo je stvarno posebno , profesionalno, …Bila sam kod mnogo nutricionista ali ovako detaljnu analizu nisam videla, i na osnovu tog jelovnik-koji mi savrseno odgovara. Nisam gladna , nisam teska, nisam umorna -jedem sto mi se kaze i ove navike cu i da zadrzim

Anja Lukic 29.10.2014 18:05

Nakon analize AMQAT dobila sam plan ishrane za mesec dana. Naime,moj problem nije visak kilograma. Nego sam zelela da poboljsam kvalitet zivota i izaberem namirnice bas za mene i to sam i dobila…Hvala

Ana 03.07.2014 16:19

Osecamse odlicno. Prvi put nisam bila gladna a smrsalasam.
Jasna 30.11.2014 18:18
Nakon plana detoksikacije koji traje 7 dana, izgubila sam 2 kg. Nakon tog presla sam na rezim ishrane-koji je uradjen samo za mene, i skinula jos 3 kg. Ulazim u 5.nedelju programa,..si veoma sam zadovoljna.

Seka 03.02.2015 09:51

Moram da pohvalim plan ishrane koji su mi napravili u studiju. Nikad nisam imala priliku ( a dosta znam o tome). Da mi se napravi plan koji ce zadovoljiti potrebe mog organizma za svim vitaminima, mineraima , aminokiselinama,… Sve pohvale

Trajkovic Gorica 09.02.2015 19:15

ja sam ih nasla na popustima i sutra idem da uplatim. Sudeci po vasim komentarima izgleda da se necu pokajati sto sam ih izabrala :).  Moj problem je visak kilograma, pa se nadam da sam na pravom mestu :). Idem za neki dan na pregled pa cu vam preneti svoje utiske o svemu. A nadam se tako dobrim rezultatima kao sto vi pricate…

Slavica Pajic 02.05.2015 13:48

Pre dve nedelje dobila sam plan ishrane. Prve nedelje izgubila sam 2 kg, druge 1 kg. Zadovoljna sam.

Share