Kako skinuti celulit za 7 dana

KAKO-SKINUTI-CELULIT-ZA-7-DANA-1-

Kako skinuti celulit za 7 dana ? Postoji li nesto sto mozete uciniti da se brzo resite celulita?
Od krema protiv celulita, suvih cetkica do penastih valjaka, postoji puno proizvoda koji tvrde da brzo uklanjaju CELULIT rupice na bedrima i zadnjici. Evo istine Kako skinuti celulit za 7 dana.
Zahvaljujuci odeci koja prikriva, sve vise i vise zena prihvata takozvane “nesavrsenosti”, ukljucujuci strije, oziljke i celulit. Zguzvana teksturu u obliku sira koja moze preci na bedra, zadnjicu i stomak nemora da se sakriva. Jednostavno mozete da je se resite

Uklonite celulit za 7 dana !

ANTICELULIT PAKET top 1.

20 VACUSTEP + 20 ULTRAKONTUR TRETMANA 

AMQAT Analiza tela + Anticelulit plan ishrane

Cena : 30.000 din

Kontakt

Osnovne stvari o celulitu:

 • Celulit je bolest potkoznog tkiva
 • Uobicajeni naziv za celulit je narandzina kora
 • Celulit mogu imati i muskarci i zene. Cesci je kod zena, zbog razlicite raspodele masnog, misicnog i vezivnog tkiva.
 • Izmedju 80 i 90 posto zena moze imati celulit u nekom trenutku svog zivota.

Oblik i Stepen celulita rangira se pomocu cetiri nivoa:

Prvi stepen celulita

Prvi stepen je blag. Pojavljuje se narandzina kora, ali samo kad se pritisne

Drugi stepen celulita

Drugi stepen je vidljiv golim okom i najcesce zahvata, predeo ispod zadnjice i sa strane. Primetno je obadanje elasticnosti koze

Treci stepen celulita

Treci stepen je izrazen celulit, koji se ne vidi jedino kad lezite. U stojecem polozaju koza ima oblik narandzine kore, prosarana, sa vecim i manjim talasima.

Cetvrti stepen celulita

Cetvrti stepen je najcesce bolan na dodir. Koza je prosarana dubljim i plicim rupicama.Cesto hladna na dodir

Kako skinuti celulit za 7 dana

Svi smo za prihvatanje tela upravo onakvim kakvo jeste, ali ukoliko stanje moze da se popravi treba raditi na tome.

Sta uzrokuje i kako nastaje celulit ?

Imate celulit ? U dobrom ste društvu: oko 90% zena ga ima u nekom trenutku svog zivota. Iako je neverovatno cest, postoje mnogi mitovi o celulitu. Uorkos onome sto ste procitali, celulit nije uzrokovan toksinima u vasem telu.Takodje nije nuzno znak da ste van forme. Istina je da mozete biti supermodel ili super tonirani instruktor , a na bokovima jos uvek imate malo celulita.

KAKO SKINUTI CELULIT ZA 7 DANA 2

Takodje istina je: Celulit može biti delom genetski. “Ako vasa mama i druge zene u vasoj porodici imaju celulit, verojatno cete i vi dobiti celulit”. Takodje je daleko verovatnije da ce pogoditi zene pre nego muškarce. Ne samo da imamo tendenciju da nosimo vise masti u podrucijima sklonim celulitu, poput kukova i bedara, vec imamo i manje cvrsto vezno tkivo, koje se naziva fascia, a koje kozu cini zategnutom.

Koji su razlozi nastanka celulita ?

Tacan uzrok celulita nije poznat. Cini se da je rezultat interakcije izmedju vezivnog tkiva u dermatoloskom sloju koji lezi ispod povrsine koze i sloja masti koji je neposredno ispod njega.

Kod zena su masne celije i vezivno tkivo u ovom sloju rasporedjene vertikalno.
Kod muskaraca tkivo ima drugaciju strukturu, sto moze objasniti zasto oni nemaju , ili vrlo retko imaju celulit.

Sledeci razlog su hormoni.Hormoni igraju vaznu ulogu u razvoju celulita. Estrogen, insulin, noradrenalin, hormoni stitne zlezde i prolaktin deo su procesa proizvodnje celulita.

Jedna teorija je da kako se estrogen kod zena smanjuje u menopauzi, smanjuje se i protok krvi u vezivnom tkivu ispod koze.

Slabija cirkulacija znaci manje kiseonika, što rezultira nizom proizvodnjom kolagena. Masne celije se takodje povecavaju kako padne nivo estrogena.

Ti se faktori kombinuju i masne naslage su vidljivije. Kako se masnoca ispod koze siri kroz slabljenje vezivnog tkiva, rezultat je celulit.

Starost takodje uzrokuje da koza postane manje elasticna, tanja .To povecava mogućnost razvoja celulita.

Genetski faktori. Odredjeni geni potrebni su za razvoj celulita. Genetski faktori mogu se povezati sa brzinom metabolizma, raspodelom masti ispod koze, etnickom pripadnoscu .. Sve navedeno moze uticati na mogusnost razvoja celulita.

Prehrambeni faktori. Celulit nije uvek uzrokovan losom ishranom, iako zdrav nacin zivota znacajno pomaze.

Vezbanje i dijeta mogu znacajno smanjiti pojavu celulita. Ljudi koji jedu previse masnoce, ugljenihhidrata, soli i premalo vlakana verovatno će imati vece kolicine celulita.

Nosenje tesne garderobe, sa elastinom , koja sprecava cirkulaciju, dovodi do celulita.

Kako se resiti celulita

Celulit definitivno nije seksi. Ali, odrzavanje zdravog nacina zivota moze biti od pomoci da celulit postane manje uocljiv. Puno vode, zdrava ishrana i vezbe su dobar pocetak.
Ako promene nacina zivota ne pomazu, posavetujte se strucnim licem. Oni mogu dati odgovor Kako skinuti celulit za 7 dana  i smanjiti nagomilavanje masnog tkiva koje uzrokuje celulit.
Provereno najefikasnije za celulit je kombinacija VACUSTEP-a sa anticelulit tretmanima

Lecenje i uklanjanje celulita

 1. VACU STEP – kombinacija tretmana i treninga . Koriscenjem Vacu Stepa poboljsava se cirkulacija i protok limfe. Telo se oslobadja viska toksina i nagomilane vode. Vacu Step zauzima prvo mesto upravo zbog njegovog dvostrukog delovanja. Deluje na kardio-vaskularni sistem , kao odlican trening i na potkozno tkivo kao tretman za celulit.
 2. Ultrakontur – tretman za preoblikovanja tela. Smanjuje obim i celulit i zateze misice. Nova generacija aparata koja u jednom tretmanu zadovoljava sve klijentove potrebe za lepim telom.
 3. Power Plate – kompletan trening poboljava cirklaciju. Narocito masaza na Power Plate poznata je i kao anticelulit masaza.

Sta jos mozete uraditi za celulit?

 • -Nanesite kofeinske kreme
  “Kreme koje sadrze kofein dehidrirat ce kozu smanjujuci sadrzaj vode u masnim celijama, smanjujuci na taj nacin izgled celulita
 • -Povecajte unos antioksidanata
  Verovatno vec stavljate antioksidante na lice (posebno ako koristite vitamin C u serumu), ali oni vam mogu doneti korist od glave do pete. “Kreme s antioksidansima smanjuju slobodne radikale, koji ostecuju kozu.” Vitamini A, C i E, kao i sipak, seme grozdja ili zeleni caj su dobar izbor.
 • -Posegnite za retinolom
  Retinol kao anti age proizvod moze pomoci Kako skinuti celulit . I ima velike anticelulit prednosti. Retinol pomaze u stvaranju novog kolagena. Ucinit će kozu debljom i kvalitetnijom.