KAKO SMRSATI 10 kg DO NOVE GODINE

kako-smrsati-10-kg-2

KAKO SMRSATI 10 kg do nove godine ? Gubitak kilograma ponovno je dosao na prvo mesto za novogodisnje (i sve ostale)zelje, deleci svoje mesto s time da “postanemo bolja osoba.” Za mnoge od nas, postati bolja osoba zapocinje s osecajem boljeg prema sebi. Pocetak nove godine mozda je prvobitno za obnavljanje posvecenosti zdravlju i sreci, ali periodicne zelje za mrsavljenjem ne daju rezultat..

KAKO SMRSATI 10 kg krenite odmah , ne cekajte 1.januar.

Uostalom postavite sebi cilj da u Novu godinu udjete 10 kg laksi. Da ! To je moguce , ostavrivo i lako. Kontaktikajte nas i napravicemo program za vas u trajanju od 2 meseca .

KAKO SMRSATI 10 kg program

Evo predloga nekih paketa za kako smrsati 10 kg na mesecnom nivou:

  • AMQAT + Plan ishrane+20 VACUSTEP + 10 PROKAIRE = 20.000din
  • AMQAT + Plan ishrane + 12 POWER PLATE + 12 VACUSTEP= 15.000din
  • AMQAT+ Plan ishrane+ 20 Vacu step + 20 Ultra kontur tretmana= 34.000 din

kako-smrsati 1O KG
KAKO SMRSATI 20 kg  Pakete pocinjemo sa izborom ishrane. Najbolja dijeta je ona koju mozete odrzati do kraja zivota. Ako zaista zelite smrsati i biti zdravi i dobro raspolozeni , morate odabrati nesto sto cete moci dugorocno raditi.

Zamka vecine hit dijeta je zelja za ugljenim hidratima ili premalo kalorija. Gladni ste i osecate se lose. I to nije dobro. Uostalom nemozete zavek izbaciti ugljene hidrate, i nemozete zauvek biti gladni.
Najuspjesnija dijeta je ona koju necete prekinuti. Znaci kalsicne dijete otpadaju.

KAKO SMRSATI  Ono sto je jedino ispravno : UMERENOST, RAZNOVRSNOST, URAVNOTEZENI OBROCI, SATNICA.

Zato dozvolite da napravimo za vas PLAN ISHRANE i plan kako smrsati 10 kg, sa svim potrebnim nutritijentima. Necete razbijati glavu sa pitanjima: STA DA JEDEM , DA LI JE OVO PREVISE,KAD DA JEDEM ,…

Kako smrsati Sledeci korak je izbor adekvatnog treninga. Da li moze da odvojite 30 minuta za dobar i kvalitetan trening . Sigurno da mozete . Vase je samo da dodjete u zakazani termin i pocinjemo. 30 min intenzivnog vezbanja 3-5 puta nedeljno sa nasim programom je dovoljno za gubitak kilograma.

I naravno na kraju, tretmani za  kako smrsati i skidanje masnih naslaga sa kriticnih zona. Sve ovo su provereni i trenutno najbolji programi za mrsavljenje.