Kavitacija Forum

Sta je Kavitacija ?

 Kavitacija forum mozete procitati razne komentare o kavitaciji. Ultrazvucna kavitacija je tretman kojim se doslovno unistavaju masne naslage. Radi se lokalizovano po regijama, a najcesce se tretiraju stomak, butine, listovi, nadlaktice i zadnjica.
Vi lezite bocno dok se sondom ultrazvucne kavitacije prelazi preko stomaka. Ono sto mozete osetiti tokom tretmana je blago peckanje. Ne ostavlja nikakve tragove i vrlo je komforna metoda. Skidanje stomaka je brzo i Najcesce se gubi oko 2-4 cm po tretmanu.

Da li je Kavitacija bezbedna ?

Na Kavitacija forum,  mozete procitati razne komentare o kavitaciji. Neko je odusevljen neko ne , kao i za sve ostalo. Ono sto je bitno da se naglasi je bezbednost tretmana.
Kavitacija koja se radi kod nas u studiju je apsolutno bezbedna po zdravlje. Da bi postigli pravi efekat kavitaciju treba da prate 2-3 limfne drenaze, 2-3 treninga Power Plate ili Vacu Step i adekvatna ishrana.
Savete i plan o ishrani dobijate kod nas. A sto se tice rezultata oni su individualni. Ali ono sto je garantovano posle prve nedelje (nedeljnog paketa) rezultat nece izostati.
Cesto se zove jos i liposukcija bez noza. Potpuno je bezbolna i neinvazivna metoda. Kavitacija se radi jednom nedeljno. A nakon jednog tretman gubi se 2-4 cm u obimu.

Kavitacija Forum Iskusta Kavitacija pre i posle

 

Danijela 20.01.2015 16:31

Unutrasnji deo butina mi je bio katastrofa ( cepala sam butinama carape, pantalone, a koza me mnogo bolela). Sve dok nisan krenula na kavitaciju. Vec posle 2 kavitacije i plana ishrane koji sam dobila u studiju, noge mi nisu toliko “kacile” jedna o drugu. Nakon 5 tretmana sasvim normalno nosim , i suknje i pantalone… Kavitacija je cool!

Jelena Sliskovic 19.09.2014 20:28

Veoma sam zadovoljna postignutim rezultatima. U višegodišnjoj borbi protiv celulita ovo je jedino što zaista daje rezultate,a cena je pristupačna.Savetujem svima da probaju!

Ceca 01.10.2014 10:30

I meni se svidja cena, i naravno , rezultat: 3 tretmana- 6 cm manje u struku.

Jovana l. 30.11.2014 18:16

Kavitacijom i limfnom drenazom sam postigla zeljeni rezultat. -usla sam u stare farmerke

Lana 08.12.2014 15:36

Sa kavitacijom , power plateom i celosom sam za 3 nedelje skinula slauf sa stomaka. Svi primecuju razliku.

Jadranka 05.03.2015 21:52

Imala sam ogromno salo oko donjeg stomaka. Za 3 tretpama skinula sam 15cm i koza s ejako lepo povukla. Bila sam prezadovoljna. Ali kada sam pocela ponovo da se gojim kao da mi se vratilo jos vise sala oko stomaka. To je moje iskustvo, ne znaci da bi svima tako bilo..…

Lidija 04.05.2015 18:48

Sa 2 kavitacije u predelu stomaka sam videla razliku..Naravno bila sam i na rezimu ishrane koji su mi dali u studiju. Nastavljam sa kavitacijom . Tretman je prijatan i bezbolan

Goga 25.05.2015 10:58

Kavitacija je pun pogodak. Pred more odradim 2-3 tretmana, drzim se plana ishrane koji dobijem u studiju i rezultati su tu. Da napomenem da i uredno vezbam . Preferiram power plate. 2 ili 3 puta nedeljno.

Ivana Lazic 07.09.2015 10:56

Uz pomoc kavitacije i elektrostimulacije resila sam problem sa opstipacijom. To je moje iskustvo

SVETLANA POPOVIC 27.06.2016 19:39

DA LI UZ KAVITACIJU RADITE I DRENAZU .TJ DA LI UZ CENU KAVITACIJE ZA 1.500 DINARA IDE I DRENAZA

 

[gmap-embed id=”431″]

Share

View Comments

  • Kavitacija je super tretman. Ja sam i ranije radila, ali nisam imala ovakav rexultat. Mislim da je do aparata. U Sliming studiju mi se posebno svidja, jer je u tretman ukljucena i drenaza i misicna kontrakcija.
    Veoma sam zadovoljna.

  • Kavitacija je odlican tretman za smanjenje obima. Radila sam stomak i zaista je manji nakon tretmana.

  • 5u1 trqtman preoblikovanja sa kavitacijom zbilja daje rezultat. Iznenadila me preniska cena, jer sam radila isti tretman u centru, ali 4 x skuplji. Hvala sto ste nam omogucili ovakav tretman tako povoljno.
    Bojana Sokic