NAJBRZE MRSAVLJENJE ULTRAKONTUR AMADIVA LYBRA

NAJBRZE MRSAVLJENJE! 

Lybra ultrakontur uredjaj za oblikovanje tela 3u1 zamenjuje ultrazvucnu kavitaciju, limfnu drenazu i fizicku aktivnost . Istovremeno se moze tretirati celo telo npr: ruke, stomak i noge. Sve to u jednom tretmanu!

ULTRAKONTUR ZA MRSAVLJENJE
AMADIVA LYBRA ULTRAKONTUR ZA MRSAVLJENJE
ZANAJBRZE MRSAVLJENJE

Aparat najnovije generacije ULTRAKONTUR AMADIVA LYBRA za:

Najbrze Mrsavljenje

Ciljani gubitak masnoce

Smanjenje obima i oblikovanje tela

Aktivaciju metabolizma lipida

Jacanje misica

Zatezanje i prociscavanje tkiva

Aktivaciju limfnog sistema

Uklanjanje  celulita

REZULTAT NAJBRZE MRSAVLJENJE

Za vecinu klijenata, smanjenje velicine do 4 cm merljivo je nakon prve aplikacije. Najbrze mrsavlje i Topljenje masti ULTRAZVUKOM i LASEROM. Zatim  tacne i brojne promene vibracija pruzaju ciljanu i selektivnu stimulaciju misica. I aktiviraju daleko vise misicnih vlakana nego sto bi to bilo moguce kroz normalne sportske aktivnosti.

Najbrze mrsavljenje S kombinacijom ultrazvuka, infracrvenog svetla i neuromuskularne stimulacije Lybra ultrakontur je jedinstven uredjaj . Ova nova metoda visoke tehnologije kombinuje terapiju mrsavljenja, drenazu, oblikovanje i tretman celulita, pomazuci telu da ostvari svoje najbolje i potpun osjecaj blagostanja.

FUNKCIJE

Sa svojih 24 specijalnih programa i 16 posebnih diskova, Lybra omogucava odabir optimalnog programa. Tako svaki klijent dobija tretman skrojen prema njegovim potrebama za brz i trajan uspeh.

Pre prvog tretmana, radi se merenje bioimpedence za odredjivanje sadrzaja masnoce, vode i misica. To je vazno kako bi se mogao kontrolisati uspeh gubitka masti i izgradnje misica. Kada dobijemo osnovne podatke o klijentu aparat sam preporucuje tretmane i broj sesija za postizanje zeljenog rezultata. Programi traju izmedju 30-50min.

KOME JE NAMENJEN

Tretman ULTRAKONTUR LYBRA je namenjen svima onima koji zele da preoblikuju svoje telo. Namenjen je osobama sa viskom kilograma, kao i onima koji imaju visak samo na odredjenim delovima tela. Npr nadlaktice, stomak, bokovi, butine, zadnjica, listovi… Kao i onima koji nemaju visak kilograma zele da se zategnu!

Paketi za mrsavljenje POPUST !
product image
Ocena Korisnika
4.5 based on 32 votes
Mrsavljenje
ULTRAKONTUR
Ime Tretmana
NAJBRZE MRSAVLJENJE
Cena
Din 2000
Aktuelno
Available in Stock
Scroll to Top
Pozovi
Kako do nas