NAJBRZE SKIDANJE CELULITA

SKIDANJE CELULITA
NAJPOPULARNIJI PAKETI

  • Anticelulit paket OSNOVNI
  • Anticelulit paket PROKAIRE
  • Anticelulit paket ULTRA
  • Anticelulit paket BEST

Osnovni paket za celulit sadrzi: AMQAT +plan ishrane +20 VacuStep

cena = 13.000 din

Prokaire paket za celulit sadrzi : 20 VacuStep + 20 Prokaire 

cena: 20.000 din

Ultra paket za celulit sadrzi: AMQAT + plan ishrane + 20 Ultrakontur

cena: 30.000 din  

Najbolje za skidanje celulita !!!

Paket za celulit BEST: AMQAT + plan ishrane + 20 VacuStep + 20 Ultrakontur

cena: 40.000din

NAJBRZE SKIDANJE CELULITA

Skidanje celulita? Nakon 8 godina uspesnog poslovanja mozemo reci da za nas nema tajni u oblasti skidanje celulita i viska kilograma. Sve metode  za skidanje celulita i viska kilograma koje su odobrene i naucno dokazane smo probali.

Za najbrze uklanjanje celulita i mtrsavljenje

Ultrakontur Amadiva Lybra u poredjenju sa drugim tretmanima za celulit
Brze ukljanja celulit za
93%
Poceli smo medju prvima sa Power Plate-om, kavitacijom, vacum drenazom, Lpg tretmanom, radiotalasnim liftingom, rucnim masazama, elektrostimulacijom. A zatim nastavili sa Vacustepom, mezoterapijom, akusticnim talasima, laserom. Raznim termo, hidrdo i svetlosnim terapijama, zatim fotobiomodulacijom…

SlimingStudio
POPOVIC

Sada mozemo da se pohvalimo i jedinstvenim aparatom. Koji daje fantasticne rezultate za  celulit, smanjenje obima , mrsavljenje, zatezanje koze i jacanje misica. I to sve u jednom tretmanu. To je kombinacija tri terapije. Istovremeno se tope masnoce i efikasno skidanje celulita ultrazukom, i laserom, a uz pomoc elektrostimulacije misica vrsi se drenaza. Posebno kreirane elektrode toniraju misic i “vajaju” telo. U toku jednog tretmana moze se istovremeno tretirati vise regija. Najcesce su to nadlaktice, stomak, bokovi, zadnjica , butine i listovi.Tretman je prijatan. A rezultat se vidi vec nakon prvog dolaska.Uz ovaj tretman nije neophodna fizicka aktivnost, tako da je idealan za one kojima vezbanje i nije omiljeno.

Ukoliko ipak zelite da vezbate tretman Ultrakontur Lybra se odlicno kombinuje i sa Power Plate-om i sa Vacu Stepom. I sa ostalim tretmanima i sastavni je deo nasih popularnih paketa za mrsavljenje i  celulit.Pravi nacin da se borite protiv upornog celulita su Ultrakontur Lybra Amadiva tretmani. Programi su specijalno razvijeni da se dostigne maksimum smanjenja obima problematicnih zona zenskog tela . Vec u prvih deset tretmana mozete uzivati u vidljivom uspehu. 

 

Share