Paket za Mrsanje Nedeljni

Nedeljni Paket za mrsanje :

Paket za mrsanje. Sadrzi, Program detoksikacije organizma + 3 Treninga Power Plate + Ultrazvucna Kavitacija + 3 Celos Pro tretmana

Cena : 3.500 din

Detoksikacija Plan ishrane

U prvoj nedelji krecemo sa ciscenjem tela od toksina. Plan ishrane u prvoj nedelji sadzi dosta svezeg povrca, male kolicine voca i belancevine. Program detoksikacije nije mnogo rigorozan s obzirom da Vam treba snage za svakodnevne aktivnosti i za treninge. Svaki klijent dobije individualni plan ishrane. I spisak namirnica koje treba da konzumira. Planirani gubitak je oko 2 kg. Naravno u zavisnosti od toga koliko kilogrma treba da izgubite, da li vas organizam zadrzava tecnost…

Trening na Power Plate

Kada telo ne dobije dovoljno vezbanja kako starite, viscelarne masti se mogu graditit u abdomenu. To se moze desiti ako imate visak kilograma ali i na normalnu tezinu. Visceralne masnoce negativno uticu na sveukupno zdravlje i kvalitet zivota i – to su daleko, najgore masti na vasem telu , doprinose:
Gojaznost
Gubitak energije
Ubrzano starenje
Gubitak misicnog tonusa
Povecana masnih naslaga
Dijabetes
Visok pritisak
Infarkt
itd…

Kako  da Smrsam  saveti ?
Da biste izgubili tezinu, morate uzeti manje kalorija nego sto sagorite.

Ogranicavanje vase ishrane na samo jednu vrstu hrane nosi ozbiljne rizike. Dodaci ishrani ne mogu nadoknaditi sve hranjive materije i prednosti pravilne hrane. Dodaci ne sadrze iste korisne mikronutrijenate, antioksidanse i fitokemikalije. Koje sadrze prirodne, neobradjene namirnice kao sto su voce i povrce. Dakle, osim sto moze dovesti do toga da se tresete od gladi . Na duze vreme moze uzrokovati nedostatke hranjivih materija ili druge teze zdravstvene probleme.

Moguce je i da pijenjem raznih sejkova za mrsavljenje mozete vrlo brzo izgubiti tezinu. Ali to moze biti opasno i uvek je neodrzivo.  Prirodni i stabilni pristup laksi je za sprovesti i dugorocno odrziv.

Pre nego sto napravite bilo kakve znacajne promene navasem trenutnom planu ishrane. Potrazite savet Nutricionite. A najbolje bi bilo preustiti profesionalcima da naprave plan ishrane za vas . Ukoliko planirate upotrijebiti neki “Carobni Sejk” ilibtablete za mrsavljenje. OBAVEZNO konsultujete vase Lekara da dobijete odobrenje za njihovu primenu. Prirodan i potpuno Siguran plan ukljucuje povecanje dnevne fizicke aktivnosti i uravnotezenu ishranu. U skladu sa tim Sliming Studio Popovic preporucuje PAKET za  mrsanje  prirodno i pouzdano .

 

[gmap-embed id=”431″]

Share

View Comments

  • Uz detoksikaciju oslabila sam 3 kg.. Imam strasne uplale od Power Plate, a ultrakontur mi je odlican