Podizanje Zadnjice

Privlacna zadnjica zahteva puno vise od obicnih cucnjeva i iskoraka . Misic zadnjice Gluteus Maximus je najveci misic u telu, a takodje je jedan od najjacih te zahteva poseban pristup.
Podizanje zadnjice – Brazilska Zadnjica
Jedan od najvecih problema,svake zene, pored celulita, je i “spljostena” zadnjica.
Mlitava koza, opusten misic – ne izgleda ni malo privlacno.

   Podizanje zadnjice

Uz nezdravu ishranu, i dosledno upotrebljavajuci zadnjicu samo kao jastuk za sedenje. To rezultira gubitkom misicnog tkiva i viskom masnog tkiva. Mogli biste ustanoviti da je vas nekad dobro definisan zadnji kraj postao ravan i opusten. Da biste se borili protiv toga, izvrsite ciljane vezbe za podizanje zadnjce. Kako biste stimulirali misicno tkivo i zategnuli ga . Ne trebate  fancy opremu  ili teretanu za obavljanje ovih vezbi i podizanje zadnjice. Mozete raditi dok lezite udobno na krevet .

Podizanje zadnjice brzo i komforno !

Zahvaljujuci stalnom  usavrsavanju tehnika i metoda za podizanje zadnjice, kao i mnoge druge estetske probleme.  Podignuta i zategnuta zadnjica vise nije san. Aparat koji mi koristimo za i oblikovanje  i podizanje zadnjice je Celos Pro. Podizanje zadnjice ce biti brze ako odaberemo pravi tretman za nju. Najbolji nacin da se to ostvari je elektrostimulacija misica. Pod uticajem mikro struja uz  Minimalan napor i brz napredak. Elektrostimulacija za, oblikovanje i podizane zadnjice, smanjeje celulita i zatezanje koze. Tretman je bezbolan, siguran (odobrila ga je FDA) i veoma prijatan. Tratmani se rade svaki dan 10-15 tretmana. Ukoliko je potrebno, ponavlja se jos jedna serija nakon 2-3 dana.

Podizanje Zadnjice Iskustva Korisnika

Rada jokic 01.10.2014 10:26

ja nevolim da vezbam, ali sam nasla resenje za dobru figuru- Celos pro. Mesecno jedna serija i dobro izgledam

Goca 23.10.2014 09:02

Zadnjica moze da bude”brazilska” i bez napornog vezbanja. Ja sam se odlucila za elektrostimulaciju…

Jovana 08.12.2014 14:38

Za mene je dobitna kombinacija power plate i celos. Na celosu radim oblikovanje i toniranje misica…

Ivana 04.03.2015 15:56

Krenula sam na brazilsko podizanje zadnjice. Posle 5 tretmana vidim da je podignutija i koza je lepsa.

Ana 04.05.2015 18:43

Ovaj tretman je bas za mene. Cvrsta zadnjica bez zamaranja…Posle 10 tretmana izgleda mnogo bolje.

Tamara 29.09.2016 09:48

Na celosu sam radila tretman jacanja, toniranja i oblikovanja misica. Odlicno je . Radila sam stomak i butine. Sledeci mesec cu ukljuciti i ruke. Lezim i vezbam.

 

[gmap-embed id=”431″]

Share