POWER PLATE BEOGRAD

power plate beograd 4

POWER PLATE BEOGRAD
Power Plate deluje tako da vam omogucuje brzi trening koristeci visesmerne vibracije za stisak i opustanje misica. Vibracije cine da vase telo napornije radi na odrzavanju stabilnosti i na taj nacini cini da radite cak i kad mirujete na plate-u.

Tehnologija je izvorno zamisljena kako bi pomogla ruskim kosmonautima da pripreme svoje telo za stetne ucinke bestezinskog stanjau svemiru, pa nije ni cudo da su rezultati izvan ovog sveta!

Naravno, na Power Plate mozete uciniti mnogo vise nego da jednostavno stojite. Mozete raditi vezbe snage , istezati se , lezati, masirati pa cak i izvoditi joga vezbe.
Power plate se moze koristiti samostalno ili u kombinaciji sa drugim spravama. Npr. odlicna je kombinacija Power Plate-a i VACUSTEP-a.

POWER PLATE BEOGRAD

Trening uglavnom pocinje sa vezbama za noge. Prvi , pocetni polozaj je cucanj. Prvo se zadrzi par sekudi , a onda krecu cucnjevi gore dole. Vezba uglavnom traje 45 sec. Zatim siroki cunj, iskorak sa izdrzajem,.. Zaista je veliki broj vezbi koje mogu da se rade na Power Plate-u.

A sta dobijamo vezbanjem na Power Plate i da li je bolji od drugih treninga.

  • Poboljsana izgradnja misica, i to celog tela. Jer vebanjem se aktiviraju svi misici.
  • Povecana gustina kostiju. Studije su pokazale da Power Plate moze poboljsati gustinu kostiju bez dodavanja opterecenja na telo, sto moze pomoci telu u obrani od osteoporoze. A buduci da je ljubazan prema vasim zglobovima prikladan je za sve uzraste i sposobnosti.
  • Povecana fleksibilnost i pokretljivost vec nakon par treninga.
  • Poboljšana ravnoteza.Vibracije prisiljavaju vase telo da radi jace na odrzavanju ravnoteze i stabilnosti, pa ce s vremenom misici u ledjima, stomaku,.. postajati jaci.
  • Neposredno poboljsanje cirkulacije.

Jeste li znali da Power plate mozete koristiti i za masazu?

power plate beograd 1Istrazivanja su pokazala da ove opustajuce masaze mogu znacajno povecati cirkulaciju u vasim rukama i nogama, sto pomaze brzem oporavku i uklanjanju otpadnih proizvoda, poput mlecne kiseline, iz misica.

Anticeluli tretman . Prema studiji Profesionalne klinike za kozne bolesti i alergologiju SANADERM u Nemackoj, sest meseci treninga Power Plate smanjio je celulit na zadnjici i butinama za ogromnih 32,3%.

Znamo, znamo, ne mozes cekati da Power Plate isprobas ….  

POWER PLATE BEOGRAD !

Slobodno pozovi i zakazi prvi probni trening. I uveri se u delovanje ove mocne masine.

Takodje iskoristi NOVOGODISNJE POPUSTE i isprobaj Power plate po super ceni.

Cena treninga na Power Plate ( beograd )  = 6.000 din