Ruski Vitamini Vision

Za porudzbine telefonom Besplatna isporuka u roku od 24 casa kurirskom službom na teritoriji cele Srbije Placanje prilikom isporuke.

tel- 063 52 10 10

Ruski vitamini Vision Prirodni preparati

Ruski Vitamini Vision prirodni preparati . Klinicki ispitano i dokazano dejstvo. Sva klinička ispitivanja biološki aktivnih dodataka ishrani kompanije Vision su rađena po metodologiji predviđenoj za lekove. Ispitivanja su vršena sa ciljem utvrđivanja uticaja BAD Vision (kao dopunske terapije) na pojedine bolesti. Prilikom svih kliničkih ispitivanja pacijenti su deljeni u osnovne grupe. (čiji su članovi uz klasičnu medicinsku terapiju dobijala i BAD Vision).

I kontrolne grupe (čiji su članovi dobijali samo klasičnu medicnsku terapiju). U ispitivanjima se koristio dvostruki slepi placebo-kontrolni metod (niti pacijenti niti medicinsko osoblje koje je neposredno bilo u kontaktu sa pacijentima nisu znali ko prima ispitivane preparate a ko placebo kapsule).

Metodske preporuke

Na osnovu svetskih i ruskih istrazivanja, dosticnuca i znanja iz oblasti primene i delovanja bioloski aktivnih dodataka ishrani (dijetetski suplementi). Kao i na osnovu klinickih ispitivanja sprovedenih na ruskim medicinskim institucijama. I desetinama hiljada iskustava i postignutih rezultata u primeni BAD-a kompanije Vision. Objavljene su „METODSKE PREPORUKE za primenu biolosko aktivnih dodataka ishrani Vision International People Group. U cilju optimizacije dnevne ishrane i očuvanja zdravlja coveka“.

 

U objavljivanju ovih Metodskih preporuka ucestvovali su. Naucni savet za medicinske probleme ishrane, Ministarstvo zdravlja i socijalnog razvoja Ruske Federacije. Ruska akademija medicinskih nauka, Komisija za „LECENJE ISHRANOM“. Moskovska medicinska akademija I.M. Secenova. Sankt-Peterburska medicinska akademija I.I.  Mecnikova i Klinika za lecenje ishranom. Naucno-istrazivackog instituta za ishranu Ruske akademije medicinskih nauka.

Ruski Vitamini Vision Bioloski aktivni dodaci ishrani !

Ruski Vitamini Vision

Bioloski aktivni dodaci ishrani (dijetetski suplementi),  kompanije Vision, su proizvodi koji nastaju putem visokotehnoloske obrade prirodnih biljnih sirovina. U njihovom sastavu, pored prirodnih vitamina i minerala, ulaze i fitokomponente. Te komponente predstavljaju bioloski aktivne materije. Poznatih lekovitih biljaka iz svih regiona sveta. Sve komponente Bioloski aktivnih dodataka ishrani su iskljucivo prirodnog. Biljnog porekla, sto ih cini vrednim i aktivnim, a njihov sastav je zasnovan na naucnoj osnovi. U cilju izgradnje harmonicne, optimalne ishrane coveka u zavisnosti od njegovih individualnih potreba. Jedinstveni, naucno i prakticno verifikovani sastav komponenata. Dobijaju se sofisticiranom tehnologijom vakuumskog kriodrobljenja  (ocuva se 97% aktivnih sastojaka). Klinicki ispitani u renomiranim institucijama Ruske Federacije   GMP i ISO 22000 sertifikat za proizvodni ciklus IZUZETNI REZULTATI PRIMENE !

Vision Cajevi

Biljni čajevi su zauzeli čvrsto mesto u našem životu. Danas sve više ljudi pije čajeve za jačanje zdravlja i, jednostavno, za zadovoljstvo. Biljke za čajeve Vision se sakupljaju u ekološki čistim regionima Litvanije. Tajna njihove posebne arome je u dobroj energiji baltičkog sunca, mudrosti drevne recepture i najsavremenijim tehnologijama proizvodnje.

Lekovito Bilje

Raznovrsno lekovito bilje koja je osnova proizvoda Vision International People Groupu.  Uzgaja se i sakuplja sa 75 ekoloških lokacija širom sveta. Pre nego što neki region dobije “ekološki pasoš” po standardu Visiom i time postane isporučilac biljnih sirovina (lekovito bilje).  Mora da zadovolji veliki broj različitih kriterijuma kao što su.  Ekološki monitoring, osunčanost i položaj zemljišta, sastav zemljišta, nadmorska visina.  Godišnje padavine, srednja godišnja temperatura, nivo UV zračenja, ruža vetrova itd.

“Zdravlje na usta ulazi”, potvrdili su medicina i nauka o ishrani

Vision Ruski Preparati

Ljudskom organizmu svakodnevno su potrebni vitamini, mikro i makro elementi (minerali). Biljna vlakna, i razliciti fitoelementi pored vode, ugljenih hidrata, belancevina i masti. Svaki od ovih elemenata (nutrijenata) ima visestruku ulogu u nasem organizmu


Lekovito bilje 

 se sakuplja samo u određenom vremenskom periodu tokom godine.  Jer sezona u datom slučaju predstavlja odlučujući faktor očuvanja blagotvornih sokova trava. Zatim se lekovito bilje stavlja u specijalne «eko-transportere» i odvozi u fabriku. Jedinstvena tehnologija kriodrobljenja. Ovom tehnologijom se sačuva 95-97% aktivnih materija lekovitog bilja. Dok se klasičnim tehnologijama ekstrakcije (termo ekstrakcija i hladno presovanje sačuva 35-60% aktivnih materija). U čaju se sačuva 8-15% i to samo termostabilnih biljnih komponenata. («criyogringing» — drobljenje sirovine u sredini niske temperature -196°C u atmosferi gasa azota). Koja se koristi prilikom proizvodnje Vision biološki aktivnih dodataka ishrani. Omogućava očuvanje korisnih svojstava lekovitog bilja i ne uništava blagotvorne komponente. Zahvaljujući savremenoj nauci i tehnologijama, iz lekovitog bilja se izdvajaju one biološki aktivne komponente, koje obezbeđuju upravo ciljani efekat. One se u biološki aktivnim dodacima (BAD) koriste u čistom. Nepromenjenom obliku što ih čini vrednim, aktivnim i lekovitim za čovekov organizam.

Kvalitet proizvoda

Vision biološki aktivni dodaci ishrani (BAD) i kozmetička sredstva. Se proizvode u uslovima koji potpuno odgovaraju normama standarda GMP i ISO 22000. Norme GMP (Good Manufacturing Practice) predstavljaju pravila proizvodnje farmaceutskih proizvoda razrađenih u SAD. Prema ovim pravilima, svaki proizvođač farmaceutskih preparata mora obezbediti ispunjenje sledećih uslova. Visoki kvalitet sirovina i polaznih materijala, korišćenje modernih tehnologija. Dobro planiranje proizvodnih zadataka i najnaprednija tehnološka oprema, visoka kvalifikacija zaposlenog osoblja. Osim toga, svi Vision proizvodi pre nego što stignu do porošača. U više navrata prolaze kroz brojna laboratijska i klinička ispitivanja.

Najsnazniji uticaj na zdravlje coveka ima raznovrsna i izbalansirana ishrana.

Nezavisna istrazivanja sprovedena u SAD, Kanadi, Velikoj Britaniji i drugim drzavama. Pokazuju da je sadrzaj vitamina i minerala u vocu i povrcu  opao za vise od -50%  poslednjih nekoliko decenija.  Decenijska intenzivna poljoprivreda osiromasila je zemljiste. Tako da poljoprivredni proizvodi (prevashodno voće, povrce i zitarice) sadrze sve manje vitamina i minerala. Nas organizam svakodnevno oskudeva u vitalnim elementma koji se ishranom ne unose u potrebnoj meri. Ovi nedostaci uz sadejstvu sa drugim zdravstvenim rizicima vremenom dovode do narušavanja zdravlja i bolesti.

PAKETI ZA MRSAVLJENJE -50% ! do 31 decembra

[gmap-embed id=”431″]

Share