TRAJNA EPILACIJA IPL

Epilacija,  Brzi i povoljni tretmani. Velika povrsina pokrivena specijalizovanim IPL ruckom omogucuje brze i ucinkovite tretmane. Bez neprijatnosti,  posle tretmana tako  lako mozete  doci na tretman za vreme pauze za rucak. A zatim se vratite u kancelariju  i nastavite nirmalno sa aktivnostima . Epilacija nasim aparatima renomiranih italijanskih proizvodjaca Promoitalia je potpuno bezbedna i bezbolna metoda.  Kojom se uspesno mozete resiti nezeljenih dlacica za samo nekoliko tretmana.

Epilacija Trajno uklanjanje dlaka-Popust -50%!!!

 

Epilacija Laserom

 

Prednosti Epilacije

Vaxing elekktroliza pa cak i brijanje moze biti tezak tretman koji dovodi do nelagode i iritacije koze. Elektroliza i depilacija posebno moze biti vrlo  bolna i treba biti strpljiv za stalna ponavljanja

IPL tretmani su znatno udobniji bez iritacije koze.

IPL podrzava aktivno hladjenje u rucici, koja cuva povrsinu koze daje udoban osecaj tokom postupaka epilacije.

Trajno uklanjanje dlaka !

Na osnovu apsorpcije specificnih talasnih duzina svetlosne energije. Koja se pretvara u toplotu ispod povrsine koze unistava folikul i sprecava ponovni rast dlake na tretiranom podrucju.

Brzi i povoljni tretmani !

 Velikapovrsina pokrivena IPL ruckom  omogucava brze i ucinkovite tretmane. Cele noge mogu biti tretirane za manje od 45 min. A tretmani su ucinkoviti bez zahtjeva da  dlaka raste pre tretmana. Sto znaci da mozete brijati sve do vaseg sledeceg IPL tretmana .

Ko moze raditi  Epilaciju ?

Svako moze biti tretiran sa IPL-om. Tretmani ce se prilagoditi prema vasem tipu koze, boji dlake i tretiranom podrucju. Tretmani su efikasni na svim tipovima koze i boji dlake. Moze se tretirati svaki deo tela. Ukljucujuci i delove: ispod pazuha, noge, ledja, lice, vrat, bikini… Posebna zastita je potrebna kada se tretira usko oko ociju .

Koliko tretmana treba uraditi ?

Dlaka raste u tri ciklusa pod nazivom Anagena, Katagena i Telogena. IPL i laser tehnologija najucinkovitiju interakciju s dlakom ima  u Anagena (ili aktivnog rasta).  Fazi kada je dlaka najvise u pigmentu. Stoga vise tretmana je potrebne za postizanje trajnog uklanjanja dlaka . U proseku smanjenje priblizno 20% ce biti primjećeno posle prvog tretmana. I smanjenje  95% moze se realizovati  u cetiri do sest tretmana. Nakon tretmana smanjenje ce biti trajno!

Epilacija nezeljeni efekti ?

Nakon tretmana moze se pojaviti blago crvenilo ili toplota na mestu iniciranja sto je normalno. 12-24 sata nakon tretmana Epilacije preporucljivo je da se izbegnu parfemi i dezodoransi.  Kao i jako hlorisani bazeni ili vruce kupke wirpol , saune itd. Aktivno suncanje i koristenje vestackih proizvoda za suncanje treba prekinuti pre i tokom tretmana Epilacije.

Postoje li faktori koji mogu uticati na uspesnost Epilacije ?

Neki lekovi, kao sto su za opustanje misica, antidepresivi, kontracepciju. Lekovi protiv raka, akne , lekovi i  kreme koje sadrze retin, imat ce uticaj na procenat uspesnosti Epilacije . Ukoliko uzimate neke lekove treba da konsultujete vaseg lekara pre epilacije .

Mogu li depilirati dlake izmedju tretmana ?

To je cest pitanje i odgovor je definitivno ne moze. Ako depilrate ili cupate dlake izmedju  tretmana  fizicki ce te ukloniti metu.  I time smanjiti mogucnost IPL da ih  unisti  (ne moze se unistiti ono sto ne postoji).  Mozete,dlake brijati izmedju tretmana .

Uputstva pre i posle Epilacije!

Pre tretmana Epilacije:

  1. Ukloniti sve meke-up i kreme na mestu tretman.
  2. Dan pre dolazka obrijati podrucje koje ce se tretirati
  3. Pre dolazka odraditi blagi piling koze podrucja na koji zelite uraditi Epilaciju
  4. Prestati koristiti zastitne faktore za sncanje cetiri nedelje pre dolazka na Epilaciju
  5. Izbegavati suncanje 4-ri nedelje pre i izmedju tretmana da pigment koze bude prirodan pre prvog tretmana.

NE DEPILIRATI DLAKE !!!  pre i izmedju  tretmana  Epilacije​   ( Brijanje je OK )

 

Nakon tretmana Epilacije:

  1. Ogranicite izlozenost suncu koliko god je to moguce nakon tretmana.
  2. Koristite visoki SPF +30 faktor krema za suncanje. Ako se izlozete suncu izmedju  i posle tretmana Epilacije.
  3. Prekinuti upotrebu solarijuma i proizvoda za potamljivanje koze .
  4. Ne depilirati i cupati dlake izmedju tretmana Epilacije.
  5. Izbjegavajte  vruce kupke, whirlpool, saune, jako  Hlorisane bazene.  Za 12 – 24 sata posle tretmana.
  6. Izbegavajte jake dezodoranse nakon tretmana Epilacije pazuha

 

Pojedinacni tretmani Epilacije

Tretmani se rade na svakih 15 dana, i potrebno je ponavljanje 6-8 puta

Epilacija nasim aparatima renomiranih italijanskih proizvodjaca Promoitalia i A.R.E.S.  Je potpuno bezbedna i bezbolna metoda kojom se uspesno mozete resiti nezeljenih dlacica za samo nekoliko tretmana. 

Trajna Epilacija Nausnica  Akcija – 50% !!!  do 31.decembra

Epilacija Nausnica IPL

Cena sa popustom: 500 din

Najnovija tehnologija sa vazdusim i vodenim hladjenjem omogucava da tretman prodje komforno. Dvostruke zastitne  naocare  stite vase oci prilikom tretmana. Pre tretman potrebno je obrijati  ili skratiti dlacice .One ne smiju biti duze od 2mm . Lice mora biti cisto ,bez pudera , kreme da bi efekat bio sto bolji.

Trajna Epilacija Lica

Usled raznih hormonskih poremecaja i terapija, sve cesce zena ima problema sa zulufima, bradom i nausnicama. Odnosno sa celim licem sem podrucija oko ociju. Epilacijom se uspesno uklanjaju te dlacice.  Posebni programi i filteri koriste se za epilaciju ove osetljive regije. Potpuno je bezbedan i bezbolan. Unistavaju se  slabe i samo one dlake koje su u aktivnoj fazi rasta te je tako potrebno ponavljanje nekoliko puta. Na tretman doci sa obrijanim dlakama (takodje se mogu skinuti i depil kremom ili makazicama). Dlake ne smiju biti duze od 2mm. Lice treba da bude cisto bez sminke, kreme… da bi svetlost koju emituje IPL mogla da prodre do folikula dlake.

 

Trajna Epilacija Brade

Vec sa 35 god skoro svaka zena pocinje da lici na muskarca , bar po broju dlaka na bradi. Toliko su jake da morate svaki drugi dan da ih cupate. Da bi resile tu muku krenite na epilaciju. Tretman traje minut, nema nus pojava, bezbolan je i jedino sto mozete da osetite je blago peckanje. Tretman je potrebno ponoviti nekoliko puta, u medjuvremenu dlacice se ne smiju cupati iz korena. Laserski snop unistava koren dlake trajno i temeljno.

 

Epilacija Pazuha

Trajna Epilacija Pazuha

Najvise pitanja u vezi sa bezbednosti se postavlja za epilaciju pazuha. Da li sme da se radi,da li je bezbedno po zlezde? Ono sto mozemo da kazemo je tretman je potpuno bezbedan. Pulsirajuce svetlo koje se u vidu laserskog snopa usmerava prema kozi. Ispod koze se pretvara u toplotu i unistava folikul dlake. Nema nikakvog ostecenja ni potkoznog tkiva ni koze. Vec posle par tretmana dlake su vidno proredjene i sporije rastu. Idealno je obrijati dlake dan pre dolazka na tretman. Ne stavljati dezodorans .

 

Epilacija Celog Tela

AKCIJA  , do  31. decembra Cena : 550 eura , tel. 062 852 10 10

 

Epilacija intimne regije

Epilacija intimne regije “Brazilka” je sve popularnija. Razni nacini uklanjanja dlacica sa ove regije su vrlo neprijatni i cesto su praceni osipom a vrlo cesto dake urastaju. To je veoma bolno neprijatno i moze izazvati velike komplikacije. Jedini efikasan nacin trajnog uklanjanja dlacica je Epilacija. Tretman je bezbolan i traje 10-ak minuta. U toku tretmana se oseca blago peckanje koje je malo jace na osetljivim zonama.

TRAJNA EPILACIJA NOGU

Epilacija Nogu

Glatke i lepe noge tokom cele godine san je koji mozete ostvariti vrlo brzo i to po povoljnim cenama. Nekada je epilacija pogotovo nogu bila luksus a sada je dostupna. Koza treba da bude cista i dlake obrijane , uraditi piling . Noge su zahtevna i velika regija te tretman traje oko 1 h.

Epilacija Ruku

Ruke su kao i lice tokom cele godine izlozene pogledima i tudjim i vasim.  Pa ako ste dlakomrzac nije ni cudno sto ste se opredelili za epilaciju ruku. Tretmani se rade na svakih 15 dana, i potrebno je ponavljanje 6-8 puta.

 

Trajna Epilacija Iskustva Korisnika

 

Ivana Milinkovic 17.05.2014 22:09

Devojcice, devojke, zene posetite ovaj studio i iznenadicete se sta sve jos ima kod njih. Ja sam prezadovoljna sa epilacijom.

Sanja Djordjevic 29.08.2014 09:42

Jako sam zadovoljna epilacijom u Sliming studiju. Vec posle 2 tretmana dlacice su se vidljivo proredile. Radila sam pazuh i prepone. A od septembra planiram i noge

Aleksandra Trajkovic 29.08.2014 09:45

Prijatno sam bila iznenadjena rezultatima. Nakon prvog tretmana celih nogu, dosta malja je potpuno nestalo. Nakon 2 tretmana malih regija (plitke prepone i nausnice)takodje. Preporucujem toplo svakom ovaj salon, jer su rezultati zaista vidljivi.

Brankica Petrovic 03.09.2014 10:21

Ja sam radila epilaciju nausnica a sada radim i pazuh – prezadovoljna sam. Aparat je novije generacije pa je samim tim i efikasniji. Preporuka za salon i za ljubazno osoblje

Katarina Radic 07.09.2014 16:41

Odlican studio lepote, posle 4. tretmana su mi spale dlacice sa nausnica.

Tamara Delic 09.09.2014 22:19

Mojoj sreci nema kraja,…dlake su mi posle 3 tretmana skoro nestale… Radila sam plitke prepone.

Hvala SLIMING STUDIO

Tamara – Dlakomrzac

Sanja Pesic 16.09.2014 08:40

Uradila sam 2 tretmana epilacije nogu. Vec vidim rezulatate, tj. mesta gde mi dlake ne rastu. Mislila sam da finansijski necu moci to da iznesem. Ali ova akcija sa 50% popusta za mene je spas… Odlicno

Ana T. 17.09.2014 20:38

Zadovoljna sam . Moj najveci problem su urasle dlake. Posle 2 tretmana taj problem nemam , a vidim vec mesta gde su trajno nestale…

olja 01.10.2014 10:28

Posle 3 tretmana bas sam zadovoljna… Radila sam paket nausnice  + pazuh + brazilka… (svidja mi se i cena)

Ksenija S. 23.10.2014 08:50

Veoma sam zadovoljna epilacijom, usugom i cenom.. Posle 3 tretmana dlacice su znatno proredjene..

Kaca K. 24.10.2014 16:32

Neverovatno vec posle prvog tretmana dlake mi rastu sporije, i ima mesta gde ih nema. Radila sam noge. Da, i cena mi se svidja …

Sandra Jocic 31.10.2014 16:36

epilacija mi je pomogla kod mog problema sa uraslim dlakama.

Mira 05.11.2014 19:23

Radila pazuh-i spao je posle 4 tretmana, .. Sad radim prepone.. I naravno zadovoljna sam

Zorana 19.11.2014 19:53

Neverovatno vec posle prvog tretmana dlake mi rastu sporije, i ima mesta gde ih nema. Radila sam noge.  Da, i cena mi se svidja …

Danijela 24.12.2014 11:28

Imala sam problema sa dlacicama na nogama. Nisam bila sigurna za epilaciju(da nije nesto opasno). Ali kada sam procitala komentare svidelomi se takoda sam pocela sa nogama…  Sada radim epilaciju pazuha. PREPORUCUJEM!!!

Anja Tomic 16.01.2015 12:23

Veoma sam zadovoljna epilacijom..  Pozdrav

Viki 19.01.2015 16:51

Posle 4 tretmana epilacije -nausnice skoro da ne rastu. Od sledeceg meseca radim pazuh.

Helena 27.02.2015 16:37

Epilacija mi je pomogla kod mog najveceg problema-uraslih dlaka. I naravno sto brijac sve manje koristim ( uradila sam 4 tretmana- mozda ce trebati jos 2 , a mozda i ne)..  Zadovoljna

Sanja 21.03.2015 20:30

RADILA SAM EPILACIJU NAUSNICA.URADILA SAM 4 TRETMANA,SKORO SU SVE DLACICE NESTALE.POTREBNO JE DA URADIM JOS 2 TRETMANA DA DUGOTRAJNO NESTANU.RADILA SAM I POWER PLATE.PREPORUCUJEM!!!!!!

Dragana 02.05.2015 13:53

Nakon 4 tretmana epilacije nogu mogu da kazem da nemama oko 70% dlacica. I ove koje rastu , rastu toliko slabo da ih obrijem samo jednom izmedju tretmana. Najuporije su dlake oko kolena.. To je moje iskustvo

Zoka 25.05.2015 10:49

Dlacice sa mojih prepona su nestale …

Sara 02.09.2015 11:34

Imala sam problem sa dlakama -na rukama i nogama. Nakon 5 tretmana trajne epilacije na rukama dlake su nestale. Na nogama ih imam jos, ali brijem samo jednom izmedju tretmana.. IDEM NA MORE BEZ BRIJACA!!!!

HVALA SLIMING STUDIJU!

Marija P. 29.09.2016 09:55

Radim celo telo.90% dlaka mi je spalo-i to pazuh posle 4 tretmana. Nausnice 6 tretmana. Prepone 6 tremana. Noge 6 tretmana. Ponovicemo tretman za 2 meseca , a i nemora i ovako sam zadovoljna. Malo bole prepone, i imala sam crvenilo 2 dana

Zorana 29.09.2016 10:13

I ja radim epilaciju , zajedno sam sa Marijom krenula . Posto je mmoja koza malo problematicnija. Ja nema tako dobre rezulate kao ona , ali sam zadovoljna. Moj problem su urasle dlake i bukvalno cirevi, tako da kod mene je pristup malo drugaciji. Ono sto smo postigli je da mi dlake ne urastaju i da su spale oko 50%. Ove koje nisu su bas tanke i retke. Nastavljamo dalje.

Ceca 29.09.2016 14:53

Upravo odradjen tretman epilacije. Hocu da kazem-za sve one koji trebaju da rade- da nije bolno. Toga sam se najvise plasila , pa sam i odlagala tretman. Osoblje je ljubazno, lepo su mi objasnili proceduru. Imam blago crvenilo, pa sam namazala neko sredstvo. Sledeci tretman za 2 nedelje.

VIdimo se

Vanja 12.01.2017 12:36

Moja koza je osetljiva pa imam prilicno crvenilo nakon tretmana. Tih par dana mazem sredstva na bazi aloje…i ono se smiri. Ovo mi je 3 tretman i dlake ispadaju. Neznam koliko ce tretmana trebati ali cu nastavili jer mi vise ne urastaju i tretman nije bolan.

 

Share