Vacu Step Najefikasiji Anticelulit Tretman-Brzo Mrsavljenje

Posle porodjaja najefikasiji anticelulit tretman i tretman za brzo mrsavljenje je VacuStep

VacuStep je najefikasiji za celulit i mrsavljenje : nogu, zadnjice, stomaka… posle porodjaja

VacuStep sistem, nauka i iskustva klijenta su dokazali da Vacustep daje najbolje rezultate u uklanjanju celulita . On se temelji na dokazanim konceptima koji smanjuju pojavu celulita. Unutar VacuStep je poseban eliptican sistem. Posebna oprema na sistemu stvara hermeticki vakum oko klijenta. A kompjuter primjenjuje kontrolisano varijacije i smanjenje pritiska da bi se povecao protok krvi.

Ako se kombinuje sa Power Plate i Kavitacijom, tadu su rezultati fantastcni !

To je patentirana, ali jednostavna kombinacija koja daje izvanredne rezultate uz minimalan napor od strane klijenta. Sa neverovatno brzim gubitkom tezine i masnoce u nogama bokovima i zadnjici . Cak i najuporniji trenizi u teretani nemoze skinuti bokove “bisage” i celulit na nogama i zadnjici . To se posebno odnosi na zenama posleporodjaja. Bez obzira koliko se trudili, nemozete biti slim u ovim problematicnim podrucjima. I zato sto je tako , vecina odustane o napornih treninga ubrzo nakon sto pocnu. Kod Vacu Step sitema procenat odustanka  gotova da ga nema jer je trening lagan  ali vrlo efikasan zbog uticaja vakuma.

Sta se Desava sa  Telom Posle Porodjaja

Nakon porodjaja ostri bolovi u trbuhu koji se javljaju u prvih nekoliko dana posle porodjaja. Mogu uzrokovati neku nelagodu. Ali posle porodjaja pomazu da se smanji krvarenje maternice. Oni takodje pomazu u smanjivanju maternice na velicinu koja je bila prie nego sto ste bili trudni. Najvjerovatnije cete primetiti ove boli kad dojite. Dojenje aktivira oslobadjanje oksitocina, sto uzrokuje kontrakciju materice . Bolovi obicno pocinju treci dan posle porodjaja.

Tokom dana i nedelja nakon porodjaja (postpartum razdoblje). Vase telo ce se postepeno vrati u stanje kao sto je bilo pre porodjaja. Kao i kod promena u trudnoci, promene nakon porodjaja su razlicite za svaku zenu.

Fizicke promene nakon porodjaja

Promene u telu mogu ukljucivati ​​bolne misice i krvarenje.

Kontrakcije zvane Childbirth Afterpains javljaju se nekoliko dana nakon porodjaja. I pomazu smanjuje materice na njenu normalnu velicinu to moze trajati od 6 do 8 nedelja.
Bolni misci (osobito u rukama, vratu ili vilici) su cesti posle porodjaja. To je zbog napornog rada. Bolovi bi trebali nestati za nekoliko dana.
Krvarenje i vaginalni iscedak (Lochia) obico traje 2 do 4 nedelje,  ali moze potrajati i 2 meseca.
Vaginalna bol, ukljucujuci bol, nelagodu i ukocenost, cesta je Posle porodjaja (vaginalnog) . Bol moze biti i gora ako imate perinealnu ranu ili epiziotomiju.
Ako ste imali carski rez (C-sekcija), mozda cete imate bolove u donjem trbuhu. Mozda ce Vam trebati lekovi protiv bolova za 1 do 2 nedelje. Posle porodjaja izmedju treceg i cetvrtog dana, kada se grudi pocinju puniti mlekom. To moze uzrokovati neprijatnost i oticanje. Postavljanje toplog obloga moze olaksati nelagodu.

 

[gmap-embed id=”431″]

Paketi za mrsavljenje POPUST !
product image
Ocena Korisnika
5 based on 3 votes
Mrsavljenje
Mrsavljenje
Ime Tretmana
Mrsavljenje Posle Porodjaja
Cena
din 10.000
Aktuelno
Available in Stock

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Scroll to Top
Pozovi
Kako do nas