VacuStep Anticelulit Mrsavljenje

Anticelulit Mrsavljenje, VacuStep smanjuje obim i oblikuje bokove, stomak, zadnjicu i noge.  U poredjenju  s  drugim programima i tretmanima ili treninzima sagorevanje masnoce.  Rezultati s VacuStep-om se ostvare s daleko manje napora i mnogo kracem vremenskom periodu.  Ova vrsta treninga pomaze regeneraciju vezivnog tkiva koze koji omogucuje kozi da izgleda mladje i glatko.

VacuStep za Celulit i Mrsavljenje

VacuStep  Made in Germany

U vrlo kratkom vremenu ogroman gubitak obima. I izvanredno smanjenje cak vrlo tvrdoglavog celulita. U tim problematicnim podrucjima koja su otporna na bilo kakave vezbe i tretmene rezultati ce biti vidljivi i merljivi.

VacuStep Anticelulit Mrsavljenje za 28 tretmana ( 6 nedelja ) Uklanja i najtvrdokorniji celulit  Akcija ! Traje do 31.dec
Cena: 12.000 din
  1. Skidanje Celulita

Ti bi na svoj nacn ishrane i vezbanja. Ali nema rezultata  u zeljenim podrucjima kao sto su bokovi, zadnjici, stomak. Cim su se izgradili slojevi masti carobni ciklus pocinje. U masnim stanicama pritiska na krvne zile i ometa pravilan postupak ciscenja limfnog sistema. Neadekvatna cirkulaciju krvi narusi smanjenje masnoca i ispustanje otpadnih tekucina iz vezivnog tkiva.

Rešenje je :
VacuStep je posebno usmeren na smanjenje obima i poboljsanje strukture koze u problematicnim zonama zena. U vrlo kratkom vremenu ogroman gubitak obima i  cak vrlo tvrdoglavog celulita.
  1. Mrsavljenje

Vacu Step Anticelulit Mrsavljenje

Nezna kombinacija vakuma i lako kretanje na elipticnom trenazeru.  I zastoj u krvnim zilama bit ce otklonjene i cirkulacija se poboljsava i vraca u normalu . A pravilan protok krvi u  problematicnim zonama je temelj za uspjesan gubitak masnog tkiva. Nutrienti ce se iskoristiti  puno bolje i ubrzava.  se metabolizam. Za razliku od drugih sportskih rekvizita samo VacuStep stimulise  donji deo tela. S velikim ucinkom na proces sagorevanja masnoca u problematicnim zonama. Vertikalna pozicija unutar VacuStep osigurava optimalan protok limfe. Prirodni i elipticni pokrei stiti zglobove i celo telo.

Anticelulit Mrsavljenje  Rezultat tretmana na VacuStepu:

Vakum osigurava bolju cirkulaciju krvi i limfe u donjem dijelu tela, i uklanja se blokada u stanicama i krvnim zilama.

  • Masne stanice ce se aktivirati i visak masnoce ce biti spaljen.
  • Obim problematicnih zona drasticno ce se smanjiti.
  • Cak i tvrdokoran celulit ce nestati.
  • Muskulatura ce biti ojacana.
  • Brzi metabolizam dobra iskoristivost hranjivih materija
  • Normalizacija cirkulacije nema vise “hladne zone” Guza, Noge i Stopala  zbog boljeg protoka krvi.

VacuStep program za uspeh!

  1. VacuStep intenzivni trening se sastoji od 20 vezanih tretmana.
  2. Svaki tretman traje 30 minuta.
  3. Osoba oblaci gumenu suknju oko struka / stomaka ,  suknja zatvara do ruba VacuStep .
  4. Vezbanje u vakumu koji se stvorio od specijalne pumpe instalirane unutar kucista.
  5. Vakum pojacava protok krvi iz gornjeg dijela tela ka donjem delu. I osigurava neprekinut krvotok s vanjskim slojevima koze i tkiva.
  6. Kretanje na elipticnom trenazeru stimulise cirkulaciju krvi i osigurava da krv tece natrag u gornji deo tela.

Blokirane masne stanice u problematicne zone ce se otvoriti, uskladistena  masnoca  ce biti otpustena, pretvara se u energiju i izgori.  Lagani trening drzi puls uvek na optimalnoj visini za sagorevanje masnoce .

Anticelulit Mrsavljenje VacuStep

Tajna VacuStep-a Anticelulit Mrsavljenje sistema je jedinstvena kombinacija dve posebno efikasne metode:

  1. Vakum terapija

    VacuStep  Anticelulit Mrsavljenje trening aktivira direktno cirkulaciju krvi u tipicano kod zena problematicinim zonama tela,  zadnjice, stomaka i bokova . Uklanjenje masnog tkiva u onim podrucjima gde se najupornije zadrzava i skladisti. A koje sportske aktivnosti i dijete ne mogu ukloniti . Obim  tela  ce se smanjiti vec nakon nekoliko treninga, a koza ce postati vidljivo cvrsca.

    2.Elipticni trening

    Prednosti elipticnog treninga, koji je integrisan u VacuStep. Za razliku od drugih sportskih rekvizita samo VacuStep elipticni, anticelulit mrsavljenje trening stimulise donji deo tela.  S velikim ucinkom na proces sagorevanja masnoca u problematicnim zonama. Vertikalna pozicija unutar VacuStep osigurava optimalan protok limfe. Elipticni pokret stiti zglobove i celo telo. U poredjenju s drugim treninzima i tretmanima gubitak i sagorevanje masnoce.  S VacuStep ce se ostvariti s daleko manje napora i mnogo kracem vremenskom razdoblju.

Anticelulit Mrsavljenje Iskustva Korisnika VacuStepa

Saznajte kakvi su utisci i rezultati,  Anticelulit Mrsavljenje treninga na VacuStepu .

Anticelulit Mrsavljenje Vacu Step              Sliming Studio Popovic

Volim VacuStep !!!

Dada  19.01.2015 16:47

U ovom studiu sam nasla sve sto sam trazila. Profesionalce koji nisu jaki samo na recima, vec cije reci i saveti zaista donose rezultate. Korigovala sam ishranu, pocela sam da vezbam. I vec sam poboljsala svoje zdravlje i telo za 5 kilograma manje (za mesec dana), a tek sam pocela. Svako kome je stalo do svog izgleda i zdravlja preporucujem da dodju ovde, jer se ovde rezultati ostvaruju i zadrzavaju

Marija Peric

VacuStep je zaista najbolji za celulit. Malo je naporno prve nedelje, ali vremenom je sve bolje. Nakon 4 nedelje moj celulit se znatno smanjio, a nakon 6 nedelja vise ga nemam.

Petra Vojvodic

VacuStep sam kombinovala sa Prokaire. Odlicno se preznojim u VacuStep-u, a Prokaire me opusti. Zadovoljna sam postignutim rezultatom. Smanjila sam obim bokova i butina  i imam mnogo vise energije.

Ivana Tomic 20.06.2016 08:43

I moj problem je celulit i voda.. Noge su mi pune vode,od sedenja neaktivnostii… Ja sam za Sliming studio cula od koleginice sa posla. Zena se toliko transformisala -na bolje , i kune se u studio Popovic, da sam i ja odlucila da krenem . Iskreno nisam bila optimista , jer ja uvek nesto zapocnem pa stanem , a i lenja sam. Medjutim atmosfera je toliko prijatna, da evo proslo je 6 nedelja dolazim 5 ili 4 puta nedeljno. A da to i ne osecam.  Nije mitesko.  A noge to je tek za pohvalu, tako su se lepo zategle, ne zadrzavam vodu. Ledja me ne bole,- fenomenalno. Radim na Vacustepu i povremeno akusticne talase – pro3.
Hvala!

Jelena T. 20.06.2016 08:35

Moj veciti problem je celulit.Varira od zaprepascujuceg ,pa do vidljivog. Koristila sam sve moguce kreme i anticelulit masaze i nisam bila zadovoljna. A onda sam listala po netu anticelulit tretmane i tako dosla do Sliming Studija Popovic. Pozvala sam i evo me tu sam vec 2 meseca i rezulatat je odlican. Mada na pocetku istina moj celulit je bio grozan. A onda su mi objasnili da je to samo faza i nakon cega sledi poboljsanje i stvarno je tako. Najgore je bilo u drugoj nedelji…  A onda sve bolje i bolje—Inace radim Vacustep , a skoro smo ubacili i PRO3SON -neverovatan aparat.

I to je to…Moja topla preporuka.​

JASMINA  21.01.2016 12:47

Moj najveci problem bili su kilogrami.Imala sam 105kg posle porodjaja dobila sam jos 3kg. To vise nisam mogla da istrpim. U postanskom sanduceu sam dobila flajer od Sliming studija Popovic i odlucila da probam. Posle mesec dana izgubila sam 7kg a posle jos jednog meseca imala sam 94kg. Nastavila sam da radim POWER PLATE,CELOS PRO,VACUM STEP I PLAN ISHRANE. Nakraju imam (POSLE PAR MESECI)80KG. Nisam mogla da verujem da sam to ja.
VOLIM SLIMING STUDIO POPOVIC!!!!!!
HVALA PUNO!!!
PREPORUCUJEM SVIMA!!!

Vesna 11.12.2015 11:02

Moj osnovni problem je bio zadrzavanje tecnosti, a i ugojila sam se.Tako da sam ukupno imala 10kg viska. Dosla sam u Sliming studio i prepustila se (jer imam prijateljicu koja je kod njih skinula 20kg). Uradili su mi analizu i dobila sam ishranu. Vezbam u Vacu STEPU. Na pocetku -prva 3-4 treninga mi je bilo grozno, ali sad sam se navikla i cak mi prija. Proslo je mesec dana i skinula sam 5 kg. Ici cu jos mesec dana, pa prelazim na Power plate, jer vidim da svi koji vezbaju su odusevljeni.

Dragana 14.02.2016 09:51

Prvo da kazem da ja uopste nisam sportski tip. Ali sam zbog dugog sedenja na poslu odlucila da nesto uradim za sebe. Gledala sam razne ponude na netu i paznju mi je privukao Sliming studio jer nije klasicna teretana. Nema grupnih treninga pa me nece biti sramota da vezbam . I po iskustvima ostalih clanova cinilo mi se da je prijatno.. I stvarno je tako. Pocela sam da vezbam na Power Plate. Imala sam ukupno 4 treninga. Imam uplalu misica, ali je podnosljivo. Planiram ovaj mesec da vezbam plate, a onda cu da probam Vacu step. Ucinilo mi se interesantno. Udjes u “burence”, vozis i izadjes sav znojav…. A kazu da je najbolji za celulit, to sam cula i od devojaka koje vezbaju. E da masaza na Power Plate je nezaboravna. Bez obzira koliko sam umorna , nakon tretniga i masaze -letim!

Jelena T. 20.06.2016 08:35

Moj veciti problem je celulit.Varira od zaprepascujuceg ,pa do vidljivog. Koristila sam sve moguce kreme i anticelulit masaze i nisam bila zadovoljna. A onda sam listala po netu anticelulit tretmane i tako dosla do Sliming Studija Popovic. Pozvala sam i evo me tu sam vec 2 meseca i rezulatat je odlican. Mada na pocetku istina moj celulit je bio grozan.  A onda su mi objasnili da je to samo faza i nakon cega sledi poboljsanje i stvarno je tako. Najgore je bilo u drugoj nedelji… A onda sve bolje i bolje—Inace radim Vacustep , a skoro smo ubacili i PRO3SON -neverovatan aparat. I to je to… Moja topla preporuka.

Jasna 28.09.2016 12:16

Za studio sam saznala preko interneta. Trazila sam kavitaciju na Banovom Brdu i primetila da je studio Popovic bez konkurencije. I zaista mi se dopada taj princip rada i atmosfera. Odradila sam jednu kavitaciju i prebacila se na prokaire. To je novi aparat -jedino ga ima Sliming studio i bas sam odusevljena . Nikad u zivotu nisam probala takav tretman , prijatan -a topi. Odradila sam pet tretmana i vidljivo se smanjila u bokovima. Nastavicu i dalje. i cena je stvarno super !!!

Sneza 28.05.2015 16:28

Vec posle 5 termina u VACUSTEP-u vidim promene na butinama. Celulit je nekako bolji. Nemam problema sa otecenim nogama, imam osecaj da mi se popravila cirkulacija. Prvi trening mi je bio malo naporan , posto dugo nisam vezbala. Sad je sve ok.

Bojana 15.06.2015 17:45

Posle 15 treninga na vacu stepu rezulatati su neverovatni. Koza je tako lepa i glatka, nemam cvrge po nogama, a osecam se mnogo bolje. Sigurno cu nasataviti sa vacu stepom i zimi..

Ana 26.06.2015 20:28

Jako sam zadovoljna rezultatima u VACUSTEP-u. Za celulit ne postoji nista bolje!

Teodra 02.09.2015 11:04

Imala sam problem sa celulitom-bio je povrsinski. Posle 20 termina na VACUSTEPU i zdrave ishrane celulit mi se potpuno sklonio. Nisam mogla da verujem.Sada sam pocela da radim power plate. Videcete posle 20 termina zaboravicete na celulit.

Snezana 26.06.2015 20:29

Probala ANTICELULIT MRSAVLJENJE PAKET FULL i prezadovoljna!

Desa 20.10.2016 17:11

Kombinacija Vacu step i Proker je najbolja za moj celulit. Nakon 3 nedelje videla sam znatno poboljsanje , a sad u 6-oj stanje je odlicno. Imala sam trecu fazu celulita.

[gmap-embed id=”431″]

Share

View Comments

  • Trening na Vakum stepu mi se mnogo dopada. Vec vidim promenu u kozi na stomaku i butinama. Takodje osecam poboljsanje u kondiciji i penjanju uz stepenice🙂

  • Moram da priznam da mi je Vacu step bio prilicno tezak na pocetku. Nakon 10 treninga vec samstekla zadovoljavajucu kondiciju. Majca mi bude mokra nakon treninga, znaci da radi😊

  • Ako bih birala izmedju PowerPlate i Vacu stepa neznam sta bih rekla. Moj izbor su oba.. Vezbam 3 puta nedeljno i jedno i drugo.. Plate je za misice, a vacu za celulit..

  • Vacu Step je stvarno mnogo dobra stvar. Ja se jako dugo borim sa celulitom i to onim vidljivim. Mislila sam da ga ništa više ne može smanjiti. Stvarno se brzo vide rezultati. Isprva nije bilo baš lagano, ali već posle petog puta sam osetila da imam vise kondicije i nije mi tesko padalo. Celulit se znatno smanjio, a i obim na stomaku, zadnjici i nogama. Baš preporučujem.