Za mrsavljenje

“Ti bi da smrsas na svoj nacin ishrane i vezbanja. Ali nema rezultata u zeljenim podrucjima kao sto su bokovi, zadnjici, stomak. Pozovite profesionalaca”

Sliming Studio
POPOVIC

Paketi za Mrsavljenje i Celulit


Kako smrsati stomak

Sliming Fast paket za Mrsavljenje :

AMQAT + Plan Ishrane + 20 Vacu Step + 12 Power Plate + 10 Ultrakontur Amadiva Lybra 

Fast Mrsavljenje Kao i sto samo ime kaze , ovaj paket je za brze i naravno kvalitetne rezultate. Plan ishrane izradjen prema vasim potrebama, sa zdravim i kvalitetnim namirnicama . Treninzi u Vacu Step kapsuli daju fenomenalne rezultate na delovima tela koji su posebno skloni gojenju. Sustina je poboljsanoj cirkulaciji koja obnavlja potkozno tkivo i zateze kozu. Vacu Step je najbolji nacin da se oslobodite masnih naslaga i  celulita, i problema sa zadrzavanje tecnosti.U kombinaciji sa Power Plate, Kavitacijom i limfnom drenazom rezultat je zagarantovan. Za brze rezultate potrebno je odvojiti i malo vise vremena. Potrebno je dolaziti 5 x nedeljno 4 nedelje da bi postigli pravi efekat. Ako zelite brze rezultate , dobru formu onda je ovo paket za vas.


Ultrakontur Lybra za najbze mrsavljenje posle porodjaja

Fit Mama Paket za Mrsavljenje:

Program detoksikacije organizma+ 12 Power Plate + 4 Ultrakonuur Amadiva Lybra. / Cena: 16.000 din

Paket je osmisljen za potrebe mama nakon  porodjaja. Lokalizovane masne naslage najcesce su na stomaku , bokovima i butinama. One zele brz povratak na staru kilazu , ali nemaju mnogo vremena, premorene su… Naravno da se mnoge zene i devojke pronalaze u ovom opisu. Iako nisu mame i naravno da paket vazi i za njih. Za mesec dana potrebno je 12 dolazaka. Svaki dalazak je sa treningom na Power Plate i ultrakontur tretmanom i to traje  oko 1h i 45 min. Sto se tice plana ishrane , kao i u svim paketima pocinjemo sa detoksikacijom. A onda sledi plan po danima, uvazavajuci potpuno vase vreme. I nedostatak istog za posebnu pripremu obroka. Planirani gubitak je oko 4-5 kg, i vec imate naznake da mozete da udjete u staru garderobu.


Personalni treninzi cena 8.000 din..

Nedeljni Paket za mrsavljenje:

Program detoksikacije organizma  + 3 Treninga Power Plate + 1 Ultrakontur Amadiva Lybra tretmana.   / Cena: 4.500 din

U prvoj nedelji krecemo sa ciscenjem tela od toksina. Plan ishrane u prvoj nedelji sadzi dosta svezeg povrca, male kolicine voca i belancevine. Program detoksikacije nije mnogo rigorozan  s obzirom da Vam treba snage za svakodnevne aktivnosti i za treninge. Svaki klijent dobije spisak namirnica koje treba da konzumira. Planirani gubitak je oko 2 kg naravno u zavisnosti od toga koliko kilogrma treba da izgubite. Da li vas organizam zadrzava tecnost… Nedeljni paket podrazumeva 3 dolazka: 1- Dan  kavitacija, celos pro limfna drenaza trening Power plate 2- Dan i 3-dan – Celos pro + Power Plate


Kvantna analiza tela

DVONEDELJNI Paket za Mrsavljenje :

Program detoksikacije organizma + 6 Power Plate + 2 Ultrakontur Amadiva Lybra  tretmana / Cena: 9.000din

Paket od dve nedelje pocinjemo sa AMQAT kompletnom analizom tela. Analiza nam daje podatke o stanju organizma , i neophodne parametre vezane za gojaznost, metabolizam masti, stanje vitamina secera u krvi… Na osnovu analize kompjuterski izradjujemo plan ishrane. Prva nedelja je nedelja detoksikacije organizma. U drugoj nedelji se dobija detaljan plan ishrane (o Izboru namirnica, broju obroka.. dogovaramo se sa vama). Dvonedeljni paket podrazumeva 6 dolazaka. U svaki dolazak je ukljuceno vezbanje na Power Plate i Celos Pro tretman. Treninzi su individualni i traju oko 30 min. Takodje i tretman Celos Pro traje 30min. Kavitaciju radimo jednom nedeljno


Nutricionisticki plan ishrane

Osnovni Paket Plus:

AMQAT +  Plan Ishrane  + 12 Power Plate / Cena: 14.000 din

Da bi mrsavljenje bilo uspesno svaki klijent ima plan ishrane izradjen samo za njega. Cilj je kvalitetno gubljenje kilograma:  da se skine masnoca, zadrze i zategnu misici, i naravno da se rezultat odrzi. Zato je potreban adekvatan plan ishrane u kome su zastupljeni i ugljeni hidrati i belancevine i masti. Ako postujete pravila oko ishrane i vezbate pravilno rezultat je neizostavan.

Da li zelite da smrsate ?

Osnovni paket za Mrsavljenje:

AMQAT + Plan ishrane  + 12 Vacu Step treninga /Cena: 13.000 din

Osnovni paket je mesecni paket i traje 4 nedelje po 3 dolazka. Na prvom dolazku radimo AMQAT i dogovaramo se oko plana ishrane. Pri izradi plana uvazavamo i vase zahteve oko npr. broja obroka. Namirnica koje volite a koje ne da jedete, ili jednostavno koje su vam dostupnije. Jelovnik moze da se sastoji od najobicnijih , najeftinijih sezonskih sastojaka… Izdrada mesecnog jelovnika traje 2-3 dana. Pre jelovnika po danima dobicete plan detoksikacije organizma koji traje 7 dana. Plan detoksikacije organizma koji se uglavnom bazira na povrcu. Ali nije mnogo rigorozan  i najcesce se u prvoj nedelji gubi oko 2 kg. Treninzi na VacuStepu je individualni traju oko 30 min. Svaki trening je prilagodjen vama i vasim mogucnostima.

Najpopularnije

Nutricionizam

Ukoliko imate problem sa viskom kilograma, interesuje Vas pravilna ishrana i zdrav nacin zivota, mi cemo Vam sa zadovoljstvom dati savete za zdrav nacin života i kako smrsati.

Licni trener

Personalni trening je najbrzi nacin da smrsate i lepo oblikujete svoje telo.Individualni program treninga i ishrane cemo osmisliti u skladu sa Vasim mogucnostima, potrebama i ciljevima.

Kako se resiti celulita

Ako su dijamanti zenini najbolji prijatelji, celulit je sigurno najljući neprijatelj i nema ženre koja se ne bi složila sa tim. Ali na srecu ima načina da se rešite celulita

Personalna dijeta

Ovo je najbolja dijeta koja Vam cuva zdravlje: Salo nestaje a
misicna masa se ocuva to je vazno da telo bude zategnuto! Za MESEC i do 10 kg manje!

Analiza gradje tela

Jednostavno drzeci senzor sondu na dlanu zdravstveni podaci ce se prikupljati samo nekoliko minuta za celokupni organizam. Analiza stanja svih organa i sistema

Kako smrsati brzo

Pokazacemo vam kako smrsati Bez gladovanja! Na potpuno zdrav i prirodan nacin! Najbolji rezultati se postizu kombinacijom pravilne ishrane, Power Plate i Vacu Step.

Mrsavljenje iskustva nasih klijenata:

JASMINA 21.01.2016 12:47

Moj najveci problem bili su kilogrami. Imala sam 105kg posle porodjaja dobila sam jos 3kg. To vise nisam mogla da istrpim. U postanskom sanduceu sam dobila flajer od Sliming studija Popovic i odlucila da probam. Posle mesec dana izgubila sam 7kg a posle jos jednog meseca imala sam 94kg. Nastavila sam da radim POWER PLATE,CELOS PRO,VACUM STEP I PLAN ISHRANE. Nakraju imam (POSLE PAR MESECI)80KG. Nisam mogla da verujem da sam to ja.

VOLIM SLIMING STUDIO POPOVIC!!!!!!

HVALA PUNO!!!

PREPORUCUJEM SVIMA!!!

Ivana Mutavdzic 17.01.2016 20:19

U Sliming Studio sam krenula zahvaljujuci drugarici koja je za Studio saznala na internetu! Posle porodjaja ostao mi je visak od 15kg. A nakon 3meseca fantasticnih treninga na power plate-u, vakum steperu i pridrzavanja plana ishrane. Visak sam izgubila!!!:) Sjajni treninzi. Sjajan par Popovic i najsajniji rezultati. Topla preporuka svim damama! Ja se radujem svakom svom sledecem treningu!!:)

Vesna  11.12.2015 11:01

Moj osnovni problem je bio zadrzavanje tecnosti, a i ugojila sam se.Tako da sam ukupno imala 10kg viska. Dosla sam u Sliming studio i prepustila se (jer imam prijateljicu koja je kod njih skinula 20kg). Uradili su mi analizu i dobila sam ishranu. Vezbam u Vacu STEPU. Na pocetku -prva 3-4 treninga mi je bilo grozno.  Ali sad sam se navikla i cak mi prija.Proslo je mesec dana i skinula sam 5 kg. Ici cu jos mesec dana, pa prelazim na Power plate, jer vidim da svi koji vezbaju su odusevljeni.

Jasmina R02.03.2015 16:51

Moja poznanica je bila na dvomesecnom rezimu u Sliming studiju, pa sam krenenula i ja (odusevljena njenim rezultatom). Ona je izgubila 12 kilograma i sasvim se preoblikovala. A moje iskustvo je sledece: 3 kg manje posle 8 dana ( mada ja sam bas puna vode, tj zadrzavam tecnost). Ali 3 kg je super, pri tome nisam gladna- sto je jos bolje… U osnovnom sam programu : dijeta i power plate , sledeci mesec ubacujemo i celos pro.. Svidja mi se.…

Danijela 16.03.2015 12:24

Moj problem nisu kilogrami nego odrzavanje postojece kilaze sa unosom adekvatnih namirnica. Na internetu sam pronasla Sliming studio i pre tacno mesec dana pocela sa ishranom. I zadovoljna sam. Odrzala sam postojecu kilazu,imam plan za dane kada vezbam tada unosim vise kaolrija i dane kada ne vezbam. Ishrana mi je raznovrsna , a i dostupna (u dogovoru sa nutricionistom nema egzoticnih namirnica, nego ono sto mogu da priustim). Na pocetku malo mi je problem bio sto moram da merim namirnice. Ali nakon 2-3 dana naviknes se- cak je i zabavno. Kad pogledam jabuku , brokoli, ili parce mesa tacno znam koliko ima grama.…

IVA S. 12.01.2017 20:49

Moj najveci problem bio je visaka kilograma. Od kada pratim rezim ishrane bolje se osecam i za 2 meseca sam smrsala 10kg.

Svima preporucujem plan ishrane!

Biljana Dimitrijevic 23.10.2014 08:54

Konacno sam pronasla pravi centar u kome mogu da uzivam , treniram i naravno gubim kilograme. Strucno , ljubazno ..

Sve pohvale Sliming studiju Popovic

Jelena 28.05.2015 16:23

Veoma sam zadovoljna. Ja sam u osnovnom paketu plan ishrane i power plate. Nismo se jos merili , posto nije proslo mesec dana ali ja i moja okolona vidmo promene. Neke stvari koje su mi bile tesne sad oblacim, ima tu jos viska ali sve je bolje.

Kaca 09.02.2015 11:11

Krenula sam sa Sliming paketom i posle 7 dana izgubila 2 kg,..Bolje se osecam,kao da sam izbacila sve toksine iz sebe.. Power plate me odusevljava, osecam svaki misic. I neznam da li je to moj subjektivni osecaj ali kao da sam se zategla posle samo 3 treninga. Danas pocinje druga nedelja (jedva cekam..)

Ana Tomic 28.11.2014 09:07

Moj problem sa stomakom je bio neresiv ( tako mi se cinilo) . Posle 2 porodjaja i viksa preko 30kg izgubila sam svaku nadu. Medjutim posle 2 meseca kompletnog programa i paketa fit mama plus, moj napredak je fenomenalan. Topim se, a nisam gladna, … Ono sto je meni posebno drago jeste sto su strije skoro nestale-neverovatno, ali istinito!

Hvala

Dragana J. 19.11.2014 19:59

Konacno sam pronasla centar za mrsavljenje koji mi u potpunosti odgovara.

hvala Sliming studio

Jelana 27.02.2015 16:44

Imam 5 kg viska i zelim da ih skinem u sto kracem roku, ali ne zelim da se izgladnjujem…Mislim da sam na dobrom putu sa Sliming fast paketom za mrsavljenje . 1. NEDELJA 2,5 KG MANJE. Lepo vezbam , a lepo i odmaram (kavitacija, celos i rtl)

Tanja 21.01.2016 16:00

Moj paket je najbolji: Pola sata trening pola odmaram. Vezbam 3 puta nedeljno, naizmenicno vacustep i plate i svaki put nakon treninga elektrostimulacija. Odlicno se osecam.

Dragana Pantelic 04.05.2016 11:50

Najeftinija cena programa za mrsavljenje!

Hvala

Pozdrav

Ana s 27.06.2017 21:10

Moj paket je 20 vacustep+12 power plate i ishrana.Rezultat 6 kg manje za mesec dana

Kaja 29.09.2016 10:01

Ja sam probala novi tretman koji topi, a ujedno daje energiju. Zove se Prokaire. Radim ga 5 puta nedeljno u kombinaciji sa Vacustepom . Nakon 3 nedelje skinula sam 5 kg.Svi primecuju promenu. Idemo dalje!

Da moram da naglasim da je cena vise nego povoljna. U inostranstvu tretman prokire je mnogo skup, a u studiju Popovic akcijska cena je 1.000 din-hvala Vam —

Milica L38  12.01.2017 12:28

Moj paket je power plejt i proker. Na plejtu se umorim a nakon toga relaksiram sa prokerom. Sve ukupno traje 1h . 3x nedeljno i to je nacin na koji ja punim baterije… Inace nemam problema sa viskom kg.

Share

View Comments

  • Hvala timu Popović što su mi pomogli da u prvoj nedelji na zdrav način izgubim 3 kg! Profesionalan tim koji sa ljubavlju i pažnjom prilazi svakom novom klijentu! Za svaku preporuku svima koji žele da na zdrav način smršaju,ojačaju mišiće i steknu zdrave navike!

  • Posebno iskustvo i odlican koncept. Nakon uradjene amalize odlucili smo se za paket plan ishrane+20 vacu+10 ultra.
    Posle 7 dana promene su vidljive.

  • Plan oshrane je super.. Zaista je poseban po komentarima vidim da su i ostali zadovoljni. Pored ishrane vezbam i na power plate

  • Za 1 mesec smrsala sam 3 kg, a imam ukupno 5 kg viska. Malo su mi se promenili kriterijumi, ne zelim vise da mrsam samo da se zagenem dodatno.. Telo mi je potpuno drugacije

  • Pre 15 dana krenula sam sa programom osnovnim za mrsavljenje. Kombinacija ishrane i power plate treninga.Do sad sam izgubila 3 kg. Prija mi trening i rezim ishrane.

  • Kombinacija ultrakontur tretmana i vacustepa je odlicna za celulit.. Nakon 5 tretmana vidljiva promena..

  • Pre tacno 4 nedelje zapocela sam anticelulit proces u Sliming studiju Popovic. I zakljucak je ovo je fenomenalno:vacum steper i kompinacija ultrazvuka, lasera i bodycontur stimulacije daje fenomenalnr rezultate. Obim se smanjio za dva broja(inace imam visak kg 15)..Celulit je 70%manji.Koza se lepsa. Nemam toliko kapilara. I secam se mnoooogo bolje! Hvala divni ljudi❤️!